Za bolji intimni život: Rasplamsajte ljubavnu vatru pomoću ova 3 detalja u spavaćoj sobi

Vesti 07.12.2023 22:04 0

Unesite novine u intimni život i rasplamsajte strast uz pomoć nekoliko detalja u spavaćoj sobi.

par

Shutterstock

Potrebno je samo malo novca da primenite feng šui pravila koja će podstaći vatru u vama i partneru!

Slike za više se**ualne energije

Sve što vam je u vidokrugu utiče na vaše raspoloženje, pa i slike na zidu spavaće sobe i fotografije na noćnom stočiću. Da bi atmosfera podstakla protok se**ualne energije, ne stavljajte fotografije roditelja i dece, jer oni bude drugačija osećanja. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, stavite romantičnu fotografiju s partnerom. Slobodni treba da okače uramljen zanimljiv print slona ili mandarinskih patki koji će po feng šuiju privući novog partnera.

par

Shutterstock

 

Boje koje bude vatru

Pojačajte strast korišćenjem toplih boja, kao što su crvena, narandžasta, žuta, zlatna i terakota. U nekoj od ovih boja treba da budu posteljina ili prekrivač za krevet i dekorativni jastuci. Feng šui stručnjaci kažu da one pojačavaju libido i podstiču zbližavanje sa voljenom osobom. Izbegavajte u spavaćoj sobi hladne boje, kao što su plava i zelena, jer hlade i osećanja.

Povećajte libido mirisima

Mirišljave sveće ne služe samo za stvaranje romantične atmosfere. One će povećati seksualnu energiju ako odaberete miris vanile, sandalovine ili jasmina. Još jače dejstvo ovi mirisi imaju u obliku eteričnih ulja. Ulje jilang-jilang se posebno preporučuje jer njegov miris povećava libido. Nekoliko kapi eteričnog ulja sipajte na komadić tkanine ili vate i stavite u činijicu na noćnom stočiću.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading