Evo šta kaže istraživanje: Da li su muškarci s pivskim stomačićem zaista bolji ljubavnici?

Vesti 14.12.2023 21:40 0

Možda na prvi pogled muškarac sa stomačićem nije baš privlačan, ali vas u krevetu može prilično iznenaditi.

muškarac

Shutterstock

Za većinu žena su privlačni zgodni muškarci, ali naučnici tvrde kako je bolje skrenuti pogled prema onima čija građa više nalikuje Homeru Simpsonu. Pa jesu li muškarci sa stomačićem bolji u krevetu? Studija iz Turske urađena 2017. godine zaključila je da muškarci s prekomernom težinom i stomakom izdrže duže u krevetu od onih mršavih. Naučnici su istraživali vezu između telesne težine i izdržljivosti muškarca tokom intimnog odnosa tako što su analizirali 100 muškaraca. Upoređivali su one koji imaju neke probleme po tom pitanju i one koji se nisu mogli požaliti na svoj potencijal, piše "Your Tango". 

Rezultat? Muškarci s viškom kilograma izdržali su u proseku 7,3 minuta, dok su vitkiji jedva mogli izdržati 2 minuta. Razlika od pet minuta je prilično značajna. Zapravo, otkrili su da će mršaviji muškarci takođe češće imati preuranjenu ejakulaciju.

Dakle, muškarac iz teretane zbog kojeg ne možete da se koncentrišete na vežbanje zapravo bi mogao da bude mnogo lošiji u krevetu od nekoga ko je manje zategnut i zgodan, da ne kažemo – debeljuškast. Naučnici kažu da više sala na stomaku znači da dotični muškarac ima više ženskog polnog hormona estradiola koji sprečava brzi orgazam.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading