"Tvoji roditelji imaju na šta da budu ponosni" : Sin obradovao svoje roditelje za Božić, njihova reakcija govori sve

Olja Jelić Vesti 04.01.2024 09:20 0

Mladi Australijanac Oskar Ben odlučio je da iznenadi svoje roditelje nesvakidašnjim poklonom za Božić tako što je otplatio njihovu hipoteku.

Oskar Ben i roditelji

Printscreen/Facebook

Mladi Australijanac Oskar Ben odlučio je da iznenadi svoje roditelje nesvakidašnjim poklonom za Božić tako što je otplatio njihovu hipoteku.

Porodica se okupila za Božić, a jedan od braće je snimao trenutak kad je Oskar pred svima pročitao svoju božićnu čestitku roditeljima u kojoj je objasnio da, što je stariji, to više ceni sve što su njegovi roditelji učinili za njega. 

"Hvala vam što me uvek podržavate, ohrabrujete i molite za mene", rekao je, dodajući kako je ponosan što su mu oni roditelji. Oskarov tata počeo je da odmotava poklon i zatim se šokirao kad je ugledao ček u iznosu od 130.000 australijskih dolara, odnosno 80.000 evra.

 

 

 

"Najbolji božićni dar" 

"Ovo ne može biti istina. Je li to stvarno?” upitao je sina koji mu je dao potvrdan odgovor, dok je mama briznula u plač i brzo ustala sa stolice kako bi zagrlila sina. 

"To je najbolji božićni dar", rekla je kroz suze, dok se Oskarov tata našalio da će sada morati da radi samo dva dana nedeljno, a lepa priča dirnula je porodicu i prijatelje na Facebooku koji su podelili snimak. 

"Ovo je tako lepo", "Ovo je neverovatno! Tvoji bi roditelji trebali biti ponosni" neki su od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading