Da li je otac dobro postupio? Dete je besno izašlo iz kola i leglo na beton, a njegov tata je ovako reagovao

Vesti 16.01.2024 12:54 0

Dete je očigledno iz nekog razloga bilo ljuto na oca i želelo je da izrazi protest svojim ponašanjem.

dete

Printscreen/Instagram

Ponašanje razmažene dece koja histerišu kad ne dobiju ono što žele nije retkost. Mnogi roditelji susreću se s tim problemom, a posebno je neprijatno kad dete pravi scenu na javnom mestu – na ulici, u restoranu, prodavnici.

Upravo je takva situacija snimljena i pojavila se na Instagramu. Neke je nasmejala, a većinu naljutila. Jedan tata. koji je išao u kupovinu namirnica sa detetom, parkirao je auto i počeo da iznosi kese iz automobila, dok je njegov sin koji ima oko dve godine, iz protesta legao na ulicu pored automobila.

Dete je očigledno bilo ljuto na tatu i tako se pobunilo. I tako ono leži pored auta uvereno da će tata otići prvo da odnese stvari pa da se vrati po njega, uzme ga u naručje i unese u kuću. Ali to se nije dogodilo.

Tata, očigledno naviknut na ovakvo ponašanje sina, smireno je uzeo dve kese pune namirnica iz kola, a pošto je shvatio da dečak nema nameru da ustane s betona, uhvatio ga je za prednji deo jakne i poneo kao kesu. Najinteresantnije od svega je to što se dečak uopšte nije bunio, pa se čini da je to uobičajena scena za njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

- Naš sin od dve godine nije želeo da hoda od automobila do kuće, pa je moj suprug morao da uradi ovo - stoji u opisu videa.

Snimak je dobio više od 640.000 sviđanja, dok su se komentari ređali: „Nosi ga kao torbu za teretanu“, „Ovom čoveku je više dosadilo da se raspravlja sa klincem i samo ga je pokupio“, „Iskreno se divim ovom čoveku, nije morao da trpi gluposti svog razmaženog deteta“, „Ljudi koji u ovoj situaciji sažaljevaju dete očigledno nemaju decu“, samo su neki od komentara.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading