Rasplakaće vas te tužne okice: Napuštena kuca neće da izađe iz kola posle izleta, samo da čujete razlog!

Vesti 01.02.2024 08:37 0

Snimak ovog psa je rastužio ljude širom sveta, niko nije mogao da ostane ravnodušan.

pas

Printscreen/TikTok

Sklonište za životinje na Floridi je na svom TikTok profilu podelilo video snimak jednog psa koji živi kod njih. Zove se Bruno i svojim tužnim okicama i ponašanjem je slomio srca mnogih korisnika ove društvene mreže.

Snimak prikazuje Bruna kako odbija da izađe iz auta posle izleta sa volonterkom, jer ne želi da se vrati u kavez! Vlasnici su Bruna ostavili u skloništu za pse, a novi mu je život teško pao.

 

@mercyfullproject Bruno is falling into a depression 💔. He won’t eat & doesn’t even want to go potty. He desperately needs a foster or new forever home 🥺. Shelter life is not for him (or any pup) #rescue #adoptme #adoptdontshop #tampa ♬ Last Hope - Steve Ralph

 

"Bruno pada u depresiju. Ne želi da jede i ne želi čak ni da obavlja nuždu. Očajno traži privremeni smeštaj ili dom u kome živeti zauvek. Život u skloništu nije za njega, kao ni za jednog drugog psa", piše u objavi ispod videa.

Sklonište je objavom uspelo da privuče brojne potencijalne posetiice, tako da je Brunina priča dobila srećan završetak. U roku od dva dana pronašao je zauvek svoj dom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading