Baka (96) po prvi put uzela u naručje svoje praunuče: Ovaj dirljiv trenutak raznežio je milione

Olja Jelić Vesti 07.05.2024 18:46 0

Lauren Kurtis je na TikToku podelila dirljiv prvi susret svoje bake i nekoliko dana stare ćerke

Prabaka i praunuka

Printscreen/TikTok

Lauren Kurtis je na TikToku podelila dirljiv prvi susret svoje bake i nekoliko dana stare ćerke. Bračni par je malenu devojčicu donio 96-godišnjoj baki u starački dom, a ona nije mogla ni da zamisli kakvo joj iznenađenje donose.

Starica nije mogla da veruje šta se događa i ostala je šokirana prizorom. U jednom je trenutku rekla: "Oprostite, ovo je pravi šok", dok je celo vreme posmatrala devojčicu. Dirljiv video zapis pogledan je za tri dana 2,8 miliona puta, a mnoge je prizor raznežio jer su se prisetili da sami nisu imali priliku da upoznaju bake ili dede sa svojom decom.

 

@thelifeoflauren

Surprsing Nanny with her new great granddaughter 👶💖 Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615 ♬ These Memories - Hollow Coves

 

"Ovaj video je za sve nas koji nismo imali ovu priliku", "Preslatka je, nadam se da ste joj dali da je malo drži", "Predivan porodični trenutak, hvala vam što ste joj omogućili da je upozna", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading