Zbog porodičnih odnosa je upala u DEPRESIJU: UMRLA u teškim mukama, a samo DECENIJU kasnije ista sudbina je zadesila i njenu ĆERKU

K.Ć Vesti 21.12.2021 11:25 0

Kao i većini koji konzumiraju nedozvoljene supstance i njoj su došle glave

Zbog porodičnih odnosa je upala u DEPRESIJU: UMRLA u teškim mukama, a samo DECENIJU kasnije ista sudbina je zadesila i njenu ĆERKU

Printscreen/Youtube

O njenoj lepoti se naširoko pričalo, nema koga nije zavodila, ali pored svega ona je izabrala put koji vodi do dna. Zbog svojih poroka Paula Jejts je prerano ostavila četvoro maloletne dece.

Paula Jejts je bila manekenka. Potiče iz poznate porodice. Njena majka je bila autorka erotskih novela i 

Ona je tođena 1959. godine, a roditelji su joj se razveli već 1975. godina. Inače, otaj joj je bio 19 godina stariji od majke.

Detinjstvo je često opisivala kao usamljeno i izolovano, tvrdeći da je njena majka uvek bila zaokupljen nekim drugim stvarima i da za nju nije imala vremena.

Zbog lepote kojom je plenila svi su joj predviđali uspešnu karijeru. Paula se često pojavljivala na TV-u, a uglavnom je vodila muzičke emisije. Baš tako je i upoznala prvu veliku ljubav u svom životu, muzičara Boba Geldofa, 1976. godine započeli su romansu. Prvi sastanak su imali u Parizu, a tek 10 godina nakon toga stali su i na ludi kamen. Venčanje je održano u Las Vegasu u prisustvu najbližih prijatelja.

Prva ćerka, Fifi, je na svet došla 1983. godine, a u braku su dobili još dve ćerke, Piksi i Pičiz.

Iako je njihov brak delovao idilično to je bilo daleko od istine. Paula je punih 9 godina vodila dvostruki život i Boba varala sa Majklom Hačinsom koga je upoznala na isti način kao i svog supruga.

Aferu je vešto skrivala sve dok nije ostala u drugom stanju sa Hačinsom. Nakon priznja da mu nije verna usledio je razvod.

Zbog porodičnih odnosa je upala u DEPRESIJU: UMRLA u teškim mukama, a samo DECENIJU kasnije ista sudbina je zadesila i njenu ĆERKU

Printscreen/Youtube

 

 

Paula i Hačins dobili su ćerku kojoj su dali ima Lili, a nakon godinu dana usledio je niz tragedija. Naime, Hačins je pozvao Paulu i histerično vikao, nakon toga je pozvao i Geldofa i sa njim se posvađao preko telefona. Idućeg jutra, pronađen je mrtav u sobi. Iako policija tvrdi da se pevač objesio jer je hteo sebi da oduzme život, Paula je smatrala da se radilo o nezgodi i da je Majkl umro usled pokušaja autoerotične asfiksije.

Slomljena smrću partnera, Paula je pala u depresiju i posegla za heroinom od koga je bila i ranije zavisna. Pronađena je mrtva 17. oktobra 2000. godine u bogatoj londonskoj četvrti Noting Hil. Imala je 41 godinu.

Tragedijama tu nije bio kraj!

Bob Geldof je dobio starateljstvo nad svoje tri ćerke, ali je i usvojio ćerku Paule i Hačinsa, Lili.

Njegova najmlađa kćerka Pičiz tada je imala samo 11 godina i nije volela ni sa kim da priča o majčinoj smrti. Tragediju je samo, kaže, ‘blokirala’. Dan nakon tragedije, prisetila se, otišla je u školu jer je njen otac živeo pod mantrom: ‘Smiri se i nastavi dalje’.

– Svi smo pokušali da živimo kao da se ništa nije dogodilo. Ali se dogodilo. Nisam ni plakala na njenoj sahrani. Nisam mogla da izrazim osećanja jer sam bila tupa. Sa njenom smrću tek sam se počela nositi kada sam imala 16 godina – pričala je Pičiz.

14 godina kasnije ćerka Paule i Boba Geldofa doživela je sličnu sudbinu kao svoja majka.

Baš kao i njena majka, uplovila je u svet modelinga. Njena popularnost je samo rasla, a uporedo počeo je i njen sunovrat. Bila je redoan gost klubova iz kojih su je često iznosili. U Njujorku je eksperimentisala s drogama, a u dnevniku jednog njenog prijatelja nađena je rečenica da Pičiz dolazi i prvi put će probati heroin. Taj prijatelj, Fredi Mekonel, umro je 2011. godine od predoziranja.

Nekoliko meseci je bila na odvikavanju, ali se ipak poroka nikad nije rešila.

Njen suprug Tomas Koen pronašao je mrtvu 7. aprila 2017. godine. Kako mu se nija javila nekoliko sati, vrati se kući i zatekao jezivu scenu. Pored njenog tela je satima bio njen i Tomasov 10-mesečni sin Fedra.

Obdukcija je pokazala da je preminula od posledica predoziranja.

Čuveni Bob Geldof govorio je kasnije da mu je bilo jasno da se njegova ćerka drogira. Pičiz je i sama govorila o tome. Pričala je kako ima iskustva sa drogom, ali da nikako ne želi da se to ponovo događa.

- Nisam Ejmi Vajnhaus - tvrdila je Pičiz.

Komentari (0)
Loading