I kolegenice mu okrenule leđa: Zvezde "Seksa i grada" solidarisale su se sa ženama koje je Kris Not navodno SILOVAO

K.Ć Vesti 22.12.2021 11:45 0

Ubrzo nakon premijere spin-offa kultne serije "Seks i grad" , medije je šokirala vest da glumac glumi gospodina Zverku, više puta počinio seksualno nasilje nad tri mlade žene. Glumac kategorički negira optužbe. Zvezde emisije - Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis - odlučile su da progovore na tu temu

I kolegenice mu okrenule leđa: Zvezde "Seksa i grada" solidarisale su se sa ženama koje je Kris Not navodno SILOVAO

Instagram/Sarah Jessica Parker

"Mi podržavamo ove žene"

- Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Krisa Nota - podvlače oni u zajedničkom tekstu objavljenom na Tviteru u ponedeljak.

- Podržavamo žene koje su odlučile da podele svoja bolna iskustva. Znamo da im je veoma teško u ovom momentu i uz njih smo - napisale su.

U ovom trenutku, Nota su optužile tri nepovezane žene. Ipak, u njihovim odnosima postoje neke sličnosti. U članku „The Hollivood Reporter” objavljenom prošle nedelje možemo pročitati priče dve od njih – one se tamo pojavljuju pod pseudonimima „Zoi” i „Lili”.

Tri anonimna priznanja

Kris Not je navodno silovao Zoi u stanu u Los Anđelesu 2004. Ona tvrdi da su se upoznali u poznatoj kompaniji u LA-u, koju koriste mnoge poznate ličnosti.

Lili, u međuvremenu, priča da ju je glumac pozvao u svoj stan u Njujorku nakon što su večerali i zajedno popili nekoliko pića. Žena koja je koristila ovaj pseudonim je u to vreme imala 25 godina. Upoznala je Notu dok je radila kao konobarica u jednom od njujorških noćnih klubova. Silovanje se dogodilo 2015. godine.

U svojoj prethodnoj izjavi, Kris Not je negirao obe optužbe, opisujući obe situacije kao "sporazumne". Sam glumac je od 2012. godine u braku sa Tarom Vilson, takođe glumicom - majkom njegovo dvoje dece. Glumac se kategorički ograđuje od bilo kakvih optužbi za seksualno nasilje.

- Optužbe su izneli ljudi koje sam sreo pre mnogo godina ili čak decenija. One su lažne. Ove priče su mogle biti pre 30 dana ili 30 godina – ne uvek znači ne – to je granica koju nisam prešao - rekao je Not u izjavu.

Glumac, poznat po ulozi gospodina Zverke, takođe je insinuirao da nije slučajno što su se upravo sada u medijima pojavile ispovesti anonimnih žena.

Kako saznajemo iz stranih medija, Televizija Univerzal i Si-Bi-Es potvrdili su da Kris Not više neće raditi na snimanju krimi serije „The Ekualizer”, koja je premijerno prikazana 7. februara 2021. Ostavku je podnela i Notova umetnička agencija A3.

Komentari (0)
Loading