Godinu dana ni traga ni glasa od MELANIJE: Šuškalo se da se razvodi, a sada je objavila čime se bavi i baš je NEOBIČNO!

Vesti 23.12.2021 09:34 0

Melanija Tramp je zaintrigirala javnost svojim novim projektom

Godinu dana ni traga ni glasa od MELANIJE: Šuškalo se da se razvodi, a sada je objavila čime se bavi i baš je NEOBIČNO!

Tanjug/Ap

Melania Trump se prilično  je nestala sa lica zemlje, nakon što je njen suprug Donald Tramp  izgubio na američkim predsedničkim izborima.

  Počelo se šušakati i o razvodu, budući da se Tramp u javnosti uglavnom pojavljivao bez nje, čak i nakon što    se sa suprugom i sinom Baronom pojavila u jednom privatnom klubu.

Osim toga, Melanija već gotovo godinu dana nije davala nikakve izjave za medije, pa je mnoge iznenadilo kad se javila i otkrila da prodaje NFT (Non Fungible Token) pod nazivom "Melania's Vision".

Okrenula trgovanju NFT-ovima, a za početak je ponudila  digitalnu  sliku njenih očiju u akvarelu. Zatim je objavila da će deo prihoda donirati deci koja napuštaju hraniteljske porodice.

 

 

-Ponosna sam što mogu podijeliti svoj novi NFT koji objedinjuje moju strast prema umetnosti i moju stalnu predanost deci kroz inicijativu "Be Best". Kroz ovu inicijativu, utemeljenu na tehnologiji, osiguraćemo ovoj deci mogućnost  učenja veština vezanih za informatičku znanost poput programiranja ili razvoja softvera, objavila je Melanija na Twiteru na kojem je trenutno prati oko 1,7 miliona ljudi ljudi.

Komentari (0)
Loading