Ovo bi RETKO koji OTAC učinio: Poznati pevač zbog ćerki uradio potpuno NEVEROVATNU stvar!

Vesti 18.08.2021 12:20 0

Da bi svojim mezimicama ispunio želju, Dejv Grol je jednom prešao pola sveta za jedan dan

Ovo bi RETKO koji OTAC učinio: Poznati pevač zbog ćerki uradio potpuno NEVEROVATNU stvar!

Shutterstock

Kako bi svoje ćerke odveo na ples, frontmen "Foo Fightersa" Dejv Gro je rekao da je jednom morao da prekine turneju i iz Australije, svoje devojčice odvede u Ameriku na jedan dan.

- Morao sam da otputujem iz Australije na jedan dan kako bih odveo svoju decu na ples ćerki i očeva - ispričao je Grol, a prenosi NME.

- Bilo je smešno. Nisam mogao da ne odem na taj ples, to nije bila opcija. I rekao sam svima: ‘Žao mi je, ali moraćemo da otkažemo koncert na stadionu u Pertu zato što moram ovo ne smem da propustim’ - kazao je frontmen poznatom benda.

Osmislio je plan i dogovorio se sa svojim menadžerom da odmah posle koncerta avionom odleti u Sidnej i odatle presedne za Los Anđeles.

- Otišao sam na taj ples, a decu nije bilo briga što sam tu. Bile su u fazonu: ‘OK, tata. Ćao’. I onda sam otišao pravo na avion za Australiju i bukvalno sleteo četiri sata pre koncerta - prisetio se Grol.

Plan mu je, kako je dodao, bio da prespava let do Australije, ali je zbog trovanja hranom celo putovanje imao nesnosne bolove u stomaku.

Koncert u Pertu bio je inače poslednji na toj turneju Foo Fightersa i dan kasnije su se vratili kući u Los Anđeles.

Komentari (0)
Loading