Znate li čija je ovo ćerka? Majka i otac su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana mama

Jelena Vukelić Vesti 01.05.2024 10:49 0

Njeno pojavljivanje na Nedelji mode u Milanu, gde je šetala pistom za prestižni brend "Dolce & Gabbana", izazvalo je ovacije stručnjaka iz modne industrije širom sveta.

Znate li čija je ovo ćerka? Majka i otac su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana mama

Profimedia

Na društvenim mrežama se širi komentar: "Ako neko može da zameni Moniku Beluči, to je samo ona." Ovaj komentar odnosi se na Devu Kasel, 19-godišnju kćerku Monike Beluči i Vensana Kasela, koja je nedavno postala prava senzacija u svetu mode. Njeno pojavljivanje na Nedelji mode u Milanu, gde je šetala pistom za prestižni brend "Dolce & Gabbana", izazvalo je ovacije stručnjaka iz modne industrije širom sveta.

 

 

Deva je lako parirala poznatim manekenkama poput Irine Šajk i Vitorije Ćereti, koja je poznata kao nova devojka Leonarda Dikaprija, i svojim samopouzdanjem postala je glavna tema razgovora.

Deva je započela svoju karijeru u svetu modelinga već sa 15 godina, a do sada je više puta krasila naslovne strane poznatih časopisa. Takođe, postala je zaštitno lice modne kuće "Dolce & Gabbana" i imala je priliku da prošeta na njihovim revijama u Milanu i Parizu. Ove godine, snimila je i reklamu za ovaj brend. Ipak, uprkos spehu u modelingu, Deva ne zaboravlja svoju ljubav prema glumi.

"Za sada, nemam planove za upis na fakultet. Nedavno sam završila srednju školu i planiram da se posvetim modelingu i glumačkim radionicama. Možda ću se kasnije vratiti učenju. Veoma cenim činjenicu što me roditelji nikada nisu terali da glumim. Uvek su mi govorili da mogu da budem šta god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim sferama", nedavno je rekla Deva u intervjuu za "The Glass Magazine".

Komentari (0)
Loading