Dragana Mirković je otvoreno iznela svoje mišljenje o Čoli i Breni i zatresla celu ESTRADU

Vesti 19.08.2021 21:45 0

Jedna od najvećih estradnih umetnica i jedna od najpoznatijih pevačica Dragana Mirković je poznata i po velikom uvažavanju svojih kolega, a sada je progovorila o njenim dugogodišnjim prijateljima

Dragana Mirković je otvoreno iznela svoje mišljenje o Čoli i Breni i zatresla celu ESTRADU

Alo

Dragana Mirković je bez razmišljanja iz koša odvojila njena dva omiljena lika sa estrade i njena velika dva prijatelja, a to su Lepa Brena i Zdravko Čolić.

- Čola je neko koga izuzetno volim i poštujem. On je izuzetno veliki čovek. Ne samo da je legenda, on je jedan divan, blag i drag čovek. Ja ne znam da li postoji neki novinar kog Čola nije ispoštovao kada se sretnu. Stvarno je fantastičan čovek – rekla je sa osmehom Dragana.

A za svoju dugogodišnju prijateljicu je vezuju samo lepe uspomene.

- Brena je neko koga ja volim dugi niz godina. Nas vezuju uspomene, mnogo toga lepog, nažalost i tužnog, svašta smo zajedno doživele. Raspad zemlje koju smo volele, smrt Ratka Đokića, našeg mentora i menadžera. To su dve najstrašnije stvari koje su se desile. Možemo i da se ne viđamo i ne čujemo, ali to nas vezuje, jer smo bile jedna za drugu tu tada – prisetila se pevačica.

Komentari (0)
Loading