16 GODINA predivne LJUBAVNE priče i KRAJ: Razlog raskida OMILJENOG HOLIVUDSKOG PARA je BIZARAN, a obožavaoci širom SVETA tuguju!

Vesti 13.01.2022 12:10 2

Džejson Momoa i Lisa Bonet rastaju se nakon 16 godina ljubavi

16 GODINA predivne LJUBAVNE priče i KRAJ:   Razlog raskida OMILJENOG HOLIVUDSKOG PARA  je BIZARAN, a obožavaoci širom SVETA tuguju!

Profimedia

Zvezda filma "Akvamen" i serije "Igra prestola" Džejson Mamoa najavio je putem Instagrama da se razilazi od supruge.

Ovo je posebno rastužilo obožavaoce jer su njih dvoje važili za jedan od omiljenih holivudskih parova.

Epska ljubavna priča!

Njih dvoje su se  upoznali 2005. godine i od tog trenutka su u vezi. Venčali su se 2017. godine i dobili dvoje dece. Lola Lolani Momoa ima 14 godina, a Nakoa-Volf Manakauapo Namakaeha Momoa 13.

 

Njihova ljubavna priča je potpuno van svih kategorija. Džejson je stalno isticao da se u Lisu zaljubio još kao dečak. 

- Kada sam imao osam godina video sam je  na televiziji, rekao sam: Mama, želim nju- izjavio je 2017. godine u intervjuu u emisiji "The Late Show".

Upoznali su se dok  je živio u hotelskoj sobi, ali to ga nije obeshrabrilo da je pozove na sastanak. Posebno je bilo simpatično to što je morao da je moli da ga vozi jer tada nije imao svoj automobil.

- Pomislio sam da ću ju uhoditi ostatak života i da ću ju osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje dece, inače bih ispao pomalo čudan. Oduvek sam želeo da je upoznam, oduvek je za mene bila kraljica- rekao je jednom prilikom.

Lisa je na sve pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo Ginis, bilo je jasno da su njih dvoje predodređeni jedno za drugo. Lisa je12 godina starija od Mamoe i njoj  je ovo bio drugi brak. Prie Džejsona  u braku je bila  sa poznatim muzičarom  Lenijem Kravicom  i s njim je dobila ćerku Zoe. Još jedan razlog, zbog koga Džejsona izuzetno poštoju, upravo je njegov odnos sa Zoe. Njih dvoje su veliki prijatelji i jako su povezani.

Zašto se onda ovakav par rastaje?

Džejson  je svojim pratiocima na Instagramu kako su Kovid, politika i podela igrali veliku ulogu u njihovom razlazu.

 

Holivudski par je napisao: -Svi smo osetili pritisak i promene ovih transformacionih vremena… Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak… Osećajući se i rastu od seizmičkih promena koje se dešavaju. Smatramo da je jako važno da ovo podelimo sa vama. Razilazimo se, ali ljubav nije nestala. Ona nas i dalje okružuje i raste. Naše živote ćemo nastaviti dostojanstveno, ali odvojeno. Odani smo i posvećeni našoj deci i porodici.

 

Komentari (2)
Loading
Rasa
13.01.2022 22:00

Politika,Corona su krivi ma daj postedi nas.

Nikad
14.01.2022 01:27

mi nije bilo jasno sta radi sa ovom polupotrosenom ragom.