Život je bio SUROV prema njoj: Izgubila je DETE, predala se alkoholu i DROGAMA, a onda je upoznala 20 godina mlađeg, njihova ljubavna priča bila je kao iz LJUBAVNOG ROMANA

K.Ć Vesti 26.01.2022 09:23 0

Edit Pjaf je svoje neizmerno bogatstvo trošila na zabavu i narkotike, te je zbog toga izgubila sve što je imala

Život je bio SUROV prema njoj: Izgubila je DETE, predala se alkoholu i DROGAMA, a onda je upoznala 20 godina mlađeg, njihova ljubavna priča bila je kao iz LJUBAVNOG ROMANA

Wikipedia

Do poslednjeg dana je muž izdržavao, a ona je u jednom jednom prilikom izjavila kako ga ne zaslužuje.

Edit Pjaf je bila najpoznatija francuska šansonjerka, a imala je fanove na čitavoj planeti. Međutim, njen žitov i nije bio tako glamurozan, lep i jednostavan.

Najtragičniji momenat je bio kada je izgubila ćerku, voljenu osobi, a godinama se borila sa depresijom.

- Uostalom, mi nemamo kontrolu nad svojim životom. Hrabrost leži u tome što ćete koračati svojim putem do kraja - rekla je Edit Pjaf, piše Glossy.

Sa samo 47 godina ona je bila lošeg zdravlja i iscrpljena, ali onda je život malo nagradio.

Tada je upoznala 20 godina mlađeg Teofanisa Lambukasa. On je bio francuski glumac, frizer i pevač.

Upoznali su se u bolnici dok je ležala, a on joj doneo lutku iz Grčke kao poklon. Često je obilazio, a zatim je i zaprosio, ali ga je ona odbila.

Umeo je da sate provede sedeći uz klavir i slušajući Edit Pjaf i nije ga interesaovalo to što je ona starija od njega, u tom trenutku teško bolesna, pošto su joj lekari dijagnostikovali artritis, a nakon toga i rak jetre.

- Vodila sam užasan život, istina je. Ali takođe, taj moj život je bio neverovatan. Jer pre svega, ja sam volela život - pričala je Edit.

Kasnije se par i venčao, a mladi Teofanis je postao njen drugi muž, ali tu je onda krenuo pakao. Svi su optuživali mladića kako je sa Edit samo zbog novca. On je ostao do kraja njenog života u njenoj blizini, čitajući joj pesme, izvodivši joj smešne skečeve, a sa njom je ostao i kada je ona prestala da ga prepoznaje. Njihova ljubav je trajala 11 meseci.

- Nisam zaslužila mog Tea, ali sam ga ipak dobila... - izjavila je ona pred smrt.

Umrla je u snu 10. oktobra 1963. godine, a posle njene smrti Teu je ostao pevačicin dug od 45 miliona franaka. Ona je pred smrt ostala bez novca, koji je trošila na drogu i zabavu. Živela je na račun svog supruga.

Teo je preminuo 7 godina kasnije i sahranjen je pored Edit Pjaf.

Komentari (0)
Loading