"Neka igra počne": Tejlor Svift se pridružila TikToku, a fanovi širom sveta ODLEPILI zbog prvog VIDEA

Vesti 25.08.2021 14:33 0

Ova 31-godišnjakinja, koja na platformi već ima više od 1,5 miliona pratilaca, hrabro je najavila svoj predstojeći ponovo snimljeni album "Red"

"Neka igra počne": Tejlor Svift se pridružila TikToku, a fanovi širom sveta ODLEPILI zbog prvog VIDEA

Tanjug/Ap

Pop zvezda pridružila se popularnoj aplikaciji za video striming ove nedelje, šaljući talase uzbuđenja širom interneta. Već je premašila 1,5 miliona pratilaca u samo jednom danu.

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin 😺 ##SwiftTok

♬ original sound - Taylor Swift

Svift je započela ponovno snimanje svojih prvih šest albuma nakon što je muzički direktor Skoter Braun prodao majstorska prava na njih kompaniji za privatni kapital Šamrock Holdings krajem 2020. Braun je prodao katalog za više od 300 miliona dolara.

Svift je u međuvremenu tvrdila da je pokušala da otkupi svoje matične snimke  od Brauna.

Uoči svog ponovnog snimanja albuma „Fearless“, Svift je  u februaru objavila izjavu na društvenim mrežama u kojoj je obožavaocima objasnila zašto želi ponovo snimiti svojih prvih šest albuma.

- Dosta sam govorila o tome zašto prepravljam svojih prvih šest albuma - rekla je.

- Umetnici bi trebalo da poseduju svoja dela iz toliko razloga, ali najupečatljivije je da je umetnik jedini koji zaista poznaje to delo - naglasila je Tejlor.

Značajno je da će njeno nadolazeće ponovno izdanje „Red“ biti najavljeno za Braunov 40. rođendan.

Obožavaoci su bili oduševljeni što je zvezda konačno otvorila TikTok nalog.

Komentari (0)
Loading