Poznata glumica želi da otkupi KONJA koji je ZLOSTAVLJAN na Olimpijskim igrama u Tokiju

Vesti 01.06.2022 15:30 0

Kalej Kuoko, glumica poznata iz popularne serije "Teorija velikog praska", želi da otkupi konja koji se proslavio na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju

Poznata glumica želi da otkupi KONJA koji je ZLOSTAVLJAN na Olimpijskim igrama u Tokiju

EPA

Kalej Kuoko se ponudila da kupi olimpijskog konja kojeg je udario njemački trener jahanja. Glumica, poznata iz serija kao što su "Teorija velikog praska" ili "Stjuardesa", na svom Instagramu je objavila priče u kojima je kritikovala nemačku trenerku Kim Raisner i jahačicu Aniku Schleu, izbačenu sa Olimpijskih igara u Tokiju zbog udarca konja tokom modernog takmičenja u petoboju. . Incident se dogodio 6. avgusta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA (@peta)

- Osećam da mi je dužnost da komentarišem ovo gnusno ponašanje - rekla je Kuoko .

- Ovo nije olimpijsko skakanje. Ovo je odvratno, besklasno i uvredljivo predstavljati sport na ovaj način. Ovaj tim bi trebao da se stidi - glumica je objavila i fotografiju na kojoj se vidi uplakana takmičarka koji pokušava da natera konja da skoči.

Kuoko se strastveno bavi jahanjem i objavila je da je voljna da otkupi Saint Boia.

- Kupiću ovog konja i pokazaću mu život kakav bi trebao da ima. Dajte mu svoju cenu - napisala je Kuoko.

Glumica koja se udala za trenera konja Karla Kuoka voli ove životinje i često deli fotografije svog jahanja na društvenim mrežama. Kuoko takođe poseduje argelu u dolini Koašella sa 25 konja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Nakon događaja koji se odigrao tokom takmičenja, takmičarku i trenera kritikovali su različiti krugovi. Žene su optužene za zlostavljanje životinje. Nemačko udruženje za zaštitu životinja uložilo je žalbu protiv Schleua i trenera.

Ljudi za etičko postupanje sa životinjama (PETA) pozvali su Međunarodni olimpijski komitet da isključi sve konjičke događaje iz programa Igara, navodeći kao razlog okrutno postupanje sa konjima na događaju u Tokiju.

Komentari (0)
Loading