U FILMU JE BILA TOMINA SUPRUGA GORDANA: Sada se udaje za kolegu, a fasciniraće vas način na koji je ZAPROSIO!

Vesti 10.02.2022 10:05 0

Glumica Sanja Marković je već sedam godina u vezi s Danilom Lončarevićem, a prošle godine su se verili

U FILMU JE BILA TOMINA SUPRUGA GORDANA: Sada se udaje za kolegu, a fasciniraće vas način na koji je ZAPROSIO!

Printscreen/Youtube

U ljubavi su već sedam godina, a upoznali su se na prvoj godini studija. Diplomirali su u klasi profesora Srđana Karanovića, a Sanja je ulogom Gordane u "Tomi" privukla ogromnu pažnju publike.

Danilo je zaprosio Sanju u maju prošle godine, tokom kraćeg odmora u Crnoj Gori, a prsten je kupio nekoliko meseci ranije.

 

- U maju smo otišli na kratak odmor u Ulcinj. Sedeli smo na plaži i pričali o nekim svakodnevnim stvarima, ja sam bila u džemperu i farmerkama, nisam ni slutila da treba da se doteram. On je prethodno zakopao prsten i dok smo ćaskali polako je razgrtao pesak, dok se nije pojavila kutijica. Kasnije mi je priznao da ga je kupio nekoliko meseci ranije, ali je čekao pravi trenutak da me zaprosi. Mislim da je prsten čuvao u kutiji od gitare, koju nikada ne otvaram. Samo prebrišem prašinu kada spremam stan - ispričala je mlada glumica za Hello.

Scene u kojima se Goca udaje za Tomu Zdravkovića, Sanja je snimila sa Milanom Marićem u Americi, a iskustvo sa seta podstaklo  je njenog  verenika da  predloži da im na venčanju  sviraju "marijači".

 

Komentari (0)
Loading