Posle ćerke Krune, želi još jedno dete: Ivana Selakov po drugi put ide na VANTELESNU oplodnju, a evo kakvo joj je bilo prvo iskustvo

Vesti 01.09.2021 14:27 0

Ivana Selakov je posle višegodišnje borbe sa neplodnošću, konačno ostvarila kao majka zahvaljujući vantelesoj oplodnji

Posle ćerke Krune, želi još jedno dete: Ivana Selakov po drugi put ide na VANTELESNU oplodnju, a evo kakvo joj je bilo prvo iskustvo

Printscreen

Tri godine su prošle od kako je ćerka Kruna došla na svet, a poznata pevačica se odlučla na još jednu vantelesnu kako bi Krna dobila najlepše drušvo.

Koji je tvoj savet za one koji planiraju vantelesnu oplodnju? 

- To nije ništa strašno! Ako im ne ide prirodnim putem, svima savetujem vantelesnu oplodnju. Ne gubite vreme! Seka Aleksić je dva puta išla na vantelesnu - rekla je Ivana Selakov.

Da li te je ona savetovala kod kog lekara da ideš? 

- Nije ona, već sam se odlučila na to posle razgovora sa mojim partnerom Peđom i prijateljima koji su to već radili i bilo im je uspešno - dodala je.

Da li je posle ćerke došlo vreme za sina?

- Želim još dece! Vantelesna mi nije bila stresna i naravno da nemam ništa protiv toga. Meni je uspelo iz prvog puta. Mislim da bih uspela i kada bih ponovo išla. Pol deteta mi nije bitan. A moj Peđa obožava ćerku Krunu, ne bi je menjao ni za 500 sinova. Ta veza izmedu oca i ćerke je neraskidiva - rekla je pevačica za Hit.

 

 

Komentari (0)
Loading