Ana je ĆERKA bivšeg NOLETOVOG trenera: U početku je odbijao OČINSTVO, pošto je ona PLOD njegove "petominutne" afere

Naj žena Vesti 02.09.2021 11:41 0

Pošto je prove samo jednu jednu noć sa drugom ženom život mu se okrenuo naopačke. Ova kratka "petominutna" afera bila je dovoljna da se nemačkom teniseru uništi brak i oduzme polovina imovine

Ana je ĆERKA bivšeg NOLETOVOG trenera: U početku je odbijao OČINSTVO, pošto je ona PLOD njegove "petominutne" afere

Printscreen/Instagram

Manekenka Ana Ermakova (21) ćerka je penzionisanog nemačkog tenisera Borisa Beckera (53) koju je dobio tokom kratke afere sa manekenkom Anđelom Ermakovom. Iako u početku nije hteo da prizna očinstvo, niko nije mogao da skrene pogled i porekne da Ana liči na Borisa.

 

Iako su Anini roditelji proveli su samo par minuta na stepenicama londonskog restorana Nobu. Ta je afera tenisera je koštala braka sa Barbarom Feltus, sa kojom ima dva sina, Noja i Elijasa.

- Bilo mi je jako neprijatno i bilo mi je jako žao zbog načina na koji se sve dogodilo. To mi je uništilo porodicu. Anina majka i ja morali smo da budemo roditelji bez započinjanja veze. Sada sam u veoma dobrim odnosima sa njenom majkom. Ne viđam Anu koliko bih želeo, ali radimo na tome, a to nije lako s obzirom na sve - napisao je teniser u autobiografiji.

 

Crvenokosa i kovrdžava elpotica sa tatinim plavim očima i punim maminim usnama, Ana je krenula majčinim stopama još sa 14 godina i odlučila da osvoji modnu scenu.

 
Komentari (0)
Loading