Srpkinja koja se UDAVALA samo za bogate moćnike: Život joj je OBELEŽILA tragedija, izgubila je sina, evo kako je pronašla svoj mir

Vesti 03.03.2022 15:29 2

Elena Karaman Karić poznata nam je svima zbog svog intrigantnog života i braka sa Karićem, ali i fatalne lepote

Srpkinja koja se UDAVALA samo za bogate moćnike: Život joj je OBELEŽILA tragedija, izgubila je sina, evo kako je pronašla svoj mir

Printscreen/Instagram

 

Najstarija ćerka modne kreatorke Verice Rakočević oprobala se u svetu manekenstva i novinarstva, ali je na kraju odabrala da se bavi dizajnom enterijera.

Iako uspešna u svom poslu, javnosti je zanimljiva zbog svog burnog emotivnog života.

Na društvenim mrežama ističe da se aktivno bavi jogom. Kako sama navodi, u njoj pronalazi svoj mir

 

Početkom devedesetih godina Elena se udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića

Prvi put se u ulozi majke ostvarila kada je imala tek 19 godina, rodivši sina Luku.

– Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav – obeležila je 28. rođendan sina njihovom zajedničkom fotografijom.

 

 

S proslavljenim fudbalerom dobila je i sina Andreja koji je rođen sa cerebralnom paralizom i koji je, nažalost, preminuo 2009. sa 13 godina.

– Poštujući dan rođenja mog drugog sina Andreja, koji nam je došao kao najveća lekcija uvodeći me u carstvo Morgana. Prošlo je 26 godina od duboke intimnosti sa boginjom tame – napisala je Elena na „Instagramu” na dan kada bi njen sin proslavio dvadeset šesti rođendan.

Srpkinja koja se UDAVALA samo za bogate moćnike: Život joj je OBELEŽILA tragedija, izgubila je sina, evo kako je pronašla svoj mir

Printscreen/Instagram

 
Elena i Predrag okončali su brak 2001. godine

Nakon burnog razvoda, Elena je započela vezu s kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem. Ubrzo su dobili sina Matiju.

Ljubav s Jugoslavom Karićem dogodila se na prvi pogled

Iako je po njenim rečima ona retko bila ona koja je pravila prvi korak sa sinom Hafe i Dragomira Karića to je učinila. Upozanali su se sasvim slučajno na proslavi BK televizija, a kako Elena nije znala da je on naslednik porodice Karić raspitala ko je dasa koji tako dobro izgleda. Upoznali su ih zajednički prijatelji, a Jugoslav je od prvog trenutka znao da je ona žena koju želi da odevede pred oltar.

Elena i Jugoslav: Buran razvod još burnijeg braka

Iako su godinama živeli u skladnom braku, do 15. godišnjice, po svoj prilici, nisu uspeli da stignu. Da u njihovom odnosu stvari nisu u najboljem redu, nagađalo se već neko vreme, a krajem 2019. godine Jugoslav je to na šaljiv način demantovao.

– Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali imamo problem s kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo – našalio se on, ističući da nema govora o razlazu.

Elena je odabrala povučen život van medijske buke u prirodi, posvećena sebi i svom životu.

Komentari (2)
Loading
Lana
03.03.2022 16:53

Sta mislis Mujo sta nam sada rade zene, upita Haso Muju. Mujo kaze, ili eklaju ili se kurvaju. Skoci Haso i podje. Pita ga Mujo, gde ces. Haso kaze, moja zena nezna da ekla, idem kuci. Elem, i ova nije znala da ekla celog zivota.

Strašno
03.03.2022 16:58

Koja je ova fatalna i po čemu? Po čemu je lepa, sem što se kinđuri skupim krpicana? Kojim se to poslom ona bavi? Sve je to laž... Kao i čitav njen život.. Nezanimljiva žena koja ne zna šta će od dosade.. Samo troši tuđe pare a zbog mame i bivših muževa stalno je na naslovicama.. Ali to ne čini život... Jadnica..