Lepotu je nasledila od MAME, a od TATE političke afinitete: Ovako danas izgleda ĆERKA Zorana Đinđića

M. G. Vesti 18.03.2022 19:12 3

Ćerka Zorana Đinđića izrasla je u kopiju svoje majke Ružice.

Lepotu je nasledila od MAME, a od TATE političke afinitete: Ovako danas izgleda ĆERKA Zorana Đinđića

Printscreen/ Instagram

Ćerka Zorana Đinđića, koja danas ima trideset i dve godine, uspešna je mlada žena. Iako je kao devojčica od 13 godina ostala bez oca, uz svu ljubav majke Ružice, stasala je i stupila na pravi put, baš kao i njen brat Luka.

Jovana je od malena bila mamina slika i prilika, pa mnogi kažu da je naslednica raskošne lepote kojom Ružica Đinđić pleni i danas. Od oca je pak nasledila govorničke veštine, a danas je zaposlena pri Vladi Srbije.

 

 

Naime, Jovana je 2013. godine diplomirala Komunikologiju, a potom je master studije završila u Londonu. Od marta do septembra 2016. godine stažirala u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, gde se bavila pitanjima koja se tiču LGBT populacije, socijalnog uključivanja Roma i Romkinja i inkluzivnog obrazovanja.

Lepotu je nasledila od MAME, a od TATE političke afinitete: Ovako danas izgleda ĆERKA Zorana Đinđića

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva

 

Od oktobra do decembra 2016. godine je stažirala u Grupi za socijalnu inkluziju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. U Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva je radila kao programska asistentkinja, a od juna 2017. je koordinatorka za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.

Prema podacima na sajtu Vlade, tim u kojem je Jovana Đinđić angažovana nadležan je za jačanje kapaciteta Vlade s ciljem da razvija i sprovodi politike socijalnog uključivanja, zasnovane na primerima dobre prakse u Evropi, kao i da pruža podršku resornim ministarstvima u razvijanju i sprovođenju politika socijalnog uključivanja, uz redovne konsultacije s organizacijama civilnog društva.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (3)
Loading
ненад
18.03.2022 22:36

....diplomirala Komunikologiju!!!!!!

Stojan
19.03.2022 03:34

E sto je izabrala profesiju. Sto se ne bavi siromastvom Srba, da pomogne svom narodu, da se vidi kako pomoci. Ocigledno je da nece daleko stici jer moda sto danas postoji nestace sa vremenom a mogla bi i ona zajedno sa njima. A o kakvoj lepoti vi to, pa otac joj je bio lep covek a mati ruzna na koju ona lici.

Dusica
19.03.2022 09:09

Sve sto ste napisali nije istina. Niti je majka lepa, niti je tata veliki govornik. Oboje su veliki nesposobni neradnici. Sta je ostalo iza njih vidimo.