Suđenje Džonija Depa i Amber Herd biće emitovano uživo: MNOGO svedoka će prisustvovati, jedan od njih je i Ilon Mask, na čiju li će stranu STATI sada!

K.Ć. Vesti 07.04.2022 13:22 0

Džoni Dep i Amber Herd će verovatno uskoro postati najveće TV zvezde

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd biće emitovano uživo: MNOGO svedoka će prisustvovati, jedan od njih je i Ilon Mask, na čiju li će stranu STATI sada!

Shutterstock

Ali ono što ćemo gledati na ekranima neće biti njihova uloga. Njihovo suđenje će se prenositi uživo na malim ekranima.

Amber Herd i Džoni Dep raskinuli su 2016. godine posle 15 meseci braka, ali su se do sada raspravljali i vodili parnice. Glumica je u svojoj kolumni, objavljenoj u Vašington postu, priznala da je žrtva porodičnog nasilja. Iako se u njemu Depovo ime nije pominjalo, dnevni list „San“ je glumca nazvao „supružnikom“ i „ženskim bokserom“. Amber je tužila i novinare za klevetu, ali je suđenje izgubljeno.

Bivši supružnici su se već sretali na sudu, ali se tada radilo o novcu . Ovog puta će krenuti tužba koju je Džoni Dep pokrenuo protiv svoje bivše žene. Optužio ju je i za klevetu i od nje traži 50 miliona dolara. Prenos iz sudnice moći ćemo da pratimo uživo na Court TV.

Džoni Dep i Amber Herd na sudu. Strim uživo

Sukob bivših supružnika počeće 11. aprila. Događaj će biti medijski propraćen, takođe zahvaljujući svedocima koji će se pojaviti u sudnici. Pominju se između ostalih Džejms Franko i Ilon Mask. Oni će stati na stranu glumice i svedočiti protiv glumca. Ranije ih je optužio za romansu sa njegovom bivšom ženom. Ovo nije kraj senzacionalnim vestima. Kako prenosi portal deadline.com, javnosti će biti dostupne vesti koje razmenjuju Amber Herd i Džejson Mama, Džejms Van, Zak Snajder i one između Džonija Depa i Džej K. Rouling i Džeka Vajta.

Biće to nesumnjivo veliki događaj, a stanica će se pohvaliti velikom publikom tokom prenosa suđenja Džoniju Depu i Amber Herd.

Komentari (0)
Loading