PRVO RADOST, A ONDA ŠOK! Ćerka poznatog MILIONERA rođena sa ANOMALIJOM, odmah OPERISANA

Lana Vidović Vesti 21.04.2022 19:56 0

Bila je pod anestezijom, a tako je mala

PRVO RADOST, A ONDA ŠOK! Ćerka poznatog MILIONERA rođena sa ANOMALIJOM, odmah OPERISANA

Printscreen/Instagram

 

Šeron Fonseka i Đanluka Vaki po prvi put su se ostvarili kao oditelji krajem oktobra tekuće godine, kada se rodila njihova ćerka Blu. Međutim, nakon lepih vesti usledio je i šok, pošto su saznali da je beba rođena s rascepom na nepcima.

Ova anomalija se, inače, utvrđuje odmah po rođenju i većina dece s takvim rascepom imaju problema s ishranom, jer je dojenje nemoguće. Leči se, s druge strane, hirurškim putem i obično je potrebno nekoliko zahvata kako bi krajnji rezultat bio zadovoljavajuć.

Iako se operacija ne smatra hitnom i bebe se mogu hraniti uz pomoć kašičice ili pipete, mnogim roditeljima u takvoj situaciji nimalo nije lako, pa tako i poznatom paru.

-  Kada su mi to rekli, nisam znao šta ću sa sobom. Celo moje biće bilo je okrenuto ka njoj (ćerki), svim silama sam joj samo želeo dobro, kao i svoj drugoj dečici s istim problemom. Posebno onoj koja nemaju tu sreću da isti odmah i reše. Tokom operacije uradili su sve što su mogli i "ispravili stvar". Bila je pod anestezijom, a tako je mala. Objašnjavali su nam kako to nije ništa strašno i ponavljali da će biti sve u redu… I na kraju garantovali kako će voditi sasvim normalan život. Hvala Bogu.

- Inače, iz dana u dan, sve više liči na majku - otkrio je za "US Hola" Đanluka, govoreći o svojoj mezimici koja danas ima dve godine.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading