Adriana LIma ponovo ŠOKIRILA fanove U nikad otvorenijoj HALJINI prošetala TRUDNIČKI stomak!

Vesti 19.05.2022 09:00 0

Adrijana Lima čeka treću bebu i već je majka ćerki Valentine (12) i Sijene (9) koje je dobila u braku sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem

Adriana LIma ponovo ŠOKIRILA fanove U nikad otvorenijoj HALJINI prošetala TRUDNIČKI stomak!

Printscreen/Instagram

Supermodel (40) u sredu je prisustvovala projekciji filma Top Gun: Maverik na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, gde je uzdrmala prisutne dok je šetala crvenim tepihom sa dečkom Andreom Lemersom.

Lima, koja čeka svoje prvo dete sa Lemersom, obukla se šik u crnu, dugačku haljinu koja je imala izrez i otkrila stomak. Izgled je uparila sa crnim štiklama sa remenima i jednostavnom elegantnom frizurom.

Manekenka, koja je već mama ćerki Valentine (12) i Sijene (9), koje ima zajedno sa bivšim suprugom srpskim košarkašem Markom Jarićem, takođe je fotografisana sa Lemersom, koja je izgledala uglađeno u tamnoplavom smokingu.

 

U februaru je manekenka objavila uzbudljive vesti o trudnoći slatkim video snimkom podeljenim na TikTok-u. Video za najavu trudnoće sadržao je snimak koliko je puta filmski producent uspeo da snimi sebe kako plaši Limu. „Andre voli da me plaši… ali danas je osveta!“ napisala je pre nego što je otkrila pozitivan test na trudnoću.
 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading