Elizabeta više nije sama u Vindzoru: Sada ima i CIMERKU, Anđela joj je desna ruka, a evo ko je ona

K.Ć. Vesti 26.05.2022 08:20 0

Elizabeta II ima cimera. Anđela Keli, kraljičin lični asistent i najbolja prijateljica, došla je da živi u zamku Vindzor. Poznaju se skoro 30 godina

Elizabeta više nije sama u Vindzoru: Sada ima i CIMERKU, Anđela joj je desna ruka, a evo ko je ona

Tanjug

 

Kako je lepo imati dobre prijatelje... Elizabeta II više nije usamljena! Anđela Keli, najbliža saradnica, poverenica i lični stilista britanskog monarha, živela je u zamku Vindzor 28 godina. Razlog zašto kraljica deli zamak sa ženom je taj što se Elizabeta II teško kreće . Poslednjih meseci ponovo se javlja zabrinutost za njeno zdravlje. Anđela Keli bi sada trebalo da pazi na 96-godišnjeg monarha i podržava je najbolje što može.

Prema pisanju medija, Keli je bila sa kraljicom tokom izolacije , a sada živi u novoj glavnoj rezidenciji Elizabete II. Tačnije: u stanu pored kraljičinih privatnih odaja u zamku Vindzor. Dejli Mejla tvrdi.

Malo ko poznaje Elizabetu II kao i školovanu Anđelu Keli, koja je zamenila gradski stan u Liverpulu za sobu u Bakingemskoj palati . Godine 2019. čak je napisala knjigu („Druga strana medalje: kraljica, komoda i ormar“) o svom odnosu sa kraljicom.

"Ponekad se osećam kao u braku", piše u knjizi.

Anđela Keli je u svojoj knjizi otkrila da se pobrinula za ... kraljičine cipele.

Elizabeta II nije mogla da poželi boljeg, lojalnijeg i posvećenijeg cimera i prijatelja u zamku Vindzor.

Komentari (0)
Loading