Rubi se VRAĆA na male ekrane i PRAVA je zavodnica: Preživela je OPAKU bolest, ali izgleda BOLJE nego ikad

Vesti 07.06.2022 20:15 0

Rubi se vraća na male ekrane!

Rubi se VRAĆA na male ekrane i PRAVA je zavodnica: Preživela je OPAKU bolest, ali izgleda BOLJE nego ikad

Printscreen

Ako se sećate dana kad su svi bili opsednuti sapunicom "Rubi", a pri tome ste i vi spadali u te ljude, sigurno će vas obradovati vest o tome da će ova serija uskoro postati dostupna na "Netflixu".

Sapunica je već dostupna za gledanje na američkom "Netflixu", a navodno bi vrlo brzo trebalo da stigne i u Evropu. Divne vesti, zar ne?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

U trenutku kada se serije emitovala na televiziji, glumica Barbara Mori ulogom zločeste Rubi osvojila je svet.

Istoimena serija prati lepu, siromašnu studentkinju koja više od bilo čega želi da se uda bogato kako bi živelu u luksuzu. A stvar dodatno počinje da se komplikuje kada Rubi upozna Hektora, bogatog dečka svoje najbolje prijateljice Maribel, pa zbog njegovog bankovnog računa ubrzo počne da flertuje s njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Priču je dodatno zakomplikovao i Alejandro, koji je u Rubi bio zaljubljen, doduše i ona u njega, ali je bio siromašan, pa se u datom trenutku Hektor učinio kao bolji plen.

Barbara je nakon uloge u kultnoj sapunici ostvarila još niz filmskih i televizijskih uloga, ali joj se uspeh kakav joj je donela uloga Rubi, nije ponovio.

A da li se i vi, kao i većina koji su rane 2000. godine provodili pored malih ekrana gledajući Rubi, radujete dolaskom ove sapunice na "Netflix"?

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading