Da li prepoznajete PEVAČICU sa fotografije? Trenutno je na VRHUNCU slave, njena afera trese REGION, e evo kako danas izgleda

K.Ć. Vesti 30.06.2022 08:05 0

Danas važi za jednu od najatrativnijih pevačica

Da li prepoznajete PEVAČICU sa fotografije? Trenutno je na VRHUNCU slave, njena afera trese REGION, e evo kako danas izgleda

Printscreen/TikTok

Milica je popularnost stekla u popularnom takmičenju "Zvezde Granda". 

Detinjstvo je provala sa bakom i dekom u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca. Od malih nogu ju je vukla muzika i scena, a iz videa koji je posao popularan na društvenim mrežama, možemo da se prisetimo njenog prvog nastupa na audiciji za Zvezde Granda.

Na videu možemo videti malu, vrcavu devojčicu, koja sa velikim nesrtpljenjem i željom da pokaže šta sve zna, bro se predstavlja te odmah nakon toga počinje da peva pesmu "Ne da meni nana", od Zorane Pavić, Goce Lazarević i Jellene.

Čim je pustila glas, mala Milica je i zaigrala i uz tapšanje otpevala do kraja stihove.

U videu ispod možete da pogledate kako je to bilo.

Pavlovićeva je danas jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima. Njena pojava na sceni svakog ostavlja bez daha, a njene pesme su slušane širom Balkana. Ona je i jedna od retkih pevačica koja nije radila estetske zahvate na sebi, prirodna lepota je krasi i to je još jedan razlog zašto se izdvaja od ostalih estradnih ličnosti.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading