Isplivale FOTOGRAFIJE Anđelininih MODRICA: Evo kako je IZGLEDAO okršaj u AVIONU pred uplakanom DECOM

Vesti 20.08.2022 14:50 0

Godinama se već spekuliše da je incident u avionu kumovao razlazu najlepšeg holivudskog para, Anđeline i Breda

ANĐELINA

Tanjug/Ap

Kada je u septembru 2016. objavljeno da se glumci Bred Pit i Anđelina Džoli razvode, javnost je bila šokirana i razočarana, ali je ubrzo postalo jasno da je njihov brak sve samo ne idiličan. Najčešće se pominje incident u privatnom avionu, koji je prethodio razvodu, čije značenje nikada nije do kraja objašnjeno. Sve do sada.

Šest godina od početka brakorazvodne parnice Breda i Anđeline, otkriveno je šta je izazvalo iznenadni kraj njihove veze - koja je i danas veoma toksična. Naime, prema izjavama svedoka, pred kraj braka, Anđelina i Bred su se stalno imali odnose, ali samo da bi suzbili intenzivan bes koji su osećali jedno prema drugom.

Kada nisu mogli da dođu do kreveta, fizički bi se obračunavali, a Bred se navodno zbog ovoga predao alkoholu. Takođe je otkriveno da je protiv Breda pokrenuta istraga FBI-ja zbog pomenutog incidenta, a da ga je prijavila Anđelina. Anđelina je agentu FBI rekla da je Bred fizički i verbalno zlostavljao njihovu decu, a tokom tog leta dogodila se jedna od najžešćih tuča. Tako je glumica tvrdila da ju je Bred zgrabio pred decom, odveo u toalet i udario glavom o zid.

Stalno je vikao da im uništava porodicu, a Anđelina je tada zadobila višestruke lakše telesne povrede, uključujući povredu lakta zbog koje je morala da ide na fizikalnu terapiju. Navodno ju je potom polio pivom i vikao da je "luda".

Isplivale FOTOGRAFIJE Anđelininih MODRICA: Evo kako je IZGLEDAO okršaj u AVIONU pred uplakanom DECOM

Shutterstock

 

Anđelinu je posebno potreslo što su ovu scenu videla deca. Bred se navodno sukobio i sa svojim najstarijim usvojenim sinom Medoksom, a priča se i da je je ceo avion odzvanjao od dečijeg plača zbog žestoke tuče. Kada je Anđelina stala između njega i njegovog sina, zgrabio ju je za vrat i bacio nazad u sedište. Bred je razbio i flaše skupog vina, a šteta na avionu je navodno bila veća od 25.000 dolara.

Džoli je rekla da se njen suprug ponašao nerealno i da je osećala da mora odmah da se razvede od njega - jer za njega nema izlaza. Za sve je okrivila njegov alkoholizam, a rezultirajuća istraga značila je da je Bred morao godinama da bude testiran na drogu pre svakog trenutka kada bi video svoju decu. Bradorazvodni postupak Breda i Anđeline zvanično je pokrenut u septembru 2016, nakon dve godine braka i 11 godina veze. Anđelina je podnela zahtev za razvod, tvrdeći da između nje i Breda postoje nepomirljive razlike. Ona je zatražila puno starateljstvo nad njihovo šestoro dece i rekla da je takvu odluku donela zbog „zdravlja porodice“.

Pričalo se i da Anđelina okreće decu protiv Breda, a onda je glumica 2017. godine, dala intervju za Bi-Bi-Si u kojem je rekla da porodica prolazi kroz veoma teška vremena i da je njen jedini zadatak da zaštiti svoju decu od svakog oblika zlostavljanja.Takođe je javno govorila o tome da Bred ima problema sa alkoholizmom i napadima agresije, a on to nikada nije komentarisao ni demantovao.

Tek posle par godina, prokomentarisao je da mu je postalo jasno u šta se uvalio kada mu je socijalna služba pokucala na vrata. Tada je odlučio da se bori za sebe. Nakon što je Anđelina prvobitno dobila starateljstvo nad decom, Bred nije odustao i na kraju je uspeo da dobije dvojno starateljstvo 2018. godine pošto je sud doneo odluku da su deca bezbedna sa svojim ocem.

Fotografije modrica možete videti OVDE.

Komentari (0)
Loading