"Megan Markl je GROZNA, užasno utiče na Harija": Australijska senatorka rekla zašto će princ da ZAŽALI i ceo svet šokirala izjavom

Vesti 19.09.2022 10:45 3

Oštre osude australijske senatorke koja smatra da princ Hari i Megan Markl i nisu trebali da dobiju poziv na svečani sastanak u Bakingemsku palatu

"Megan Markl je GROZNA, užasno utiče na Harija": Australijska senatorka rekla zašto će princ da ZAŽALI i ceo svet šokirala izjavom

EPA

 

Australijska senatorka pokrenula je brutalni napad na Megan Markl i princa Harija, rekavši da joj je muka od njih dvoje i nazvavši ih "užasnim, odvratnim ljudima".

Holi Hjuz, australijska senatorka, nije se suzdržavala dok je razmatrala tekuće tenzije između kraljevske porodice nakon smrti kraljice Elizabete II pre 10 dana, koja je preminula u 96. godini.

Dok se milijarde širom sveta spremaju za kraljičinu sahranu u roku od nekoliko sati, sve će oči biti uprte u kraljevsku porodicu nakon što je otkriveno da princ Hari i Megan nisu bili pozvani na državni prijem za svetske lidere održan u Bakingemskoj palati u nedelju. Par je navodno bio "zbunjen" odlukom da se par izuzme sa događaja koji je bio organizovan samo za "ostale kraljevske porodice".

Profimedia

 

Ali voditelj Skaj njuza Kris Smit veruje da Hari i Megan ne bi trebalo da budu zbunjeni jer su se sami doveli u tu situaciju, što je navelo senatorku Holi da da brutalan sud. Ona je okrivila Meghan za otuđenje para od kraljevske porodice i veruje da će princ Hari jednog dana doživeti da zažali.

- Mislim da pravi strašne greške i da ima ogroman uticaj na princa - rekla je ona u ponedeljak popodne.

Australijska senatorka smatra da se uverila da je užasan čovek kada je u podkastu koji vodi, rekla jako loše stvari za kraljicu

- Njeni podkasti očigledno sada prolaze filtraciju i njen tim pokušava da izdvoji delove u kojima je rekla ne baš ljubazne stvari o kraljici. Želi da to obriše, da se za to ne zna.

- Oni su grozni, odvratni, revoltirani ljudi i apsolutno mislim da ih ne treba pozivati na porodične skupove i nadam se da nisu pozvani na mnogo drugih stvari - Senatorka Hjuz veruje da će princ Hari jednog dana zažaliti zbog "užasne greške" što je oženio Megan Markl i prekinuo veze sa krunom.

Printscreen/Youtube

 

Senatorka Hjuz je iznenađena količinom poziva koje su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili na zvanične događaje nakon kraljičine smrti.

- Želeli su privatni život, više nisu želeli da budu deo kraljevske porodice ali izolovano, ne znam zašto su se iznenadili kad su izostali pozovi za skup pred kraljičinu sahranu - rekla je ona.


BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (3)
Loading
Gagaherc
19.09.2022 11:52

Sve je na mestu što je rekla. U pravu je 100%.

002211
19.09.2022 14:44

Verujem da je u pravu.

Ami
19.09.2022 15:04

Sta ona misli KO je ona, …… premierka??? A sto se tice Harija ….. kolkiko . su njegovoj majci ucinili pa je to sve morao gledat A Tati mu bolje dizacica SAP’A nego sin ….. ma hajde…..E vala i ko bi Carla’s rugobu do Kamila- slican se slicnom divi….Davenport su rekli