Snimak koji je ZAPALIO internet: Ovako praunuci kraljice Elizabete komuniciraju, mala princeza uhvaćena na delu

K.Ć. Vesti 19.09.2022 19:00 1

Do poslednjeg trenutka nije se znalo da li će se deca princa Vilijama i Kejt pojaviti na sahrani

Snimak koji je ZAPALIO internet: Ovako praunuci kraljice Elizabete komuniciraju, mala princeza uhvaćena na delu

Printscreen/Twitter

Na kraju je odlučeno da princ Džordž i princeza Šarlot prisustvuju ceremoniji. Mrežom već kruže snimci dece, a sestra je ponovo držala predavanja starijem bratu.

Pre sahrane kraljice Elizabete II , raspravljalo se da li deca princa i princeze od Velsa treba da prisustvuju. To se posebno odnosilo na princa Džordža , prestolonaslednika. Na kraju je odlučeno da će deca prisustvovati misi u Vestminsterskoj opatiji.

Princ Luis se nije pojavio na sahrani. Dečak ima samo četiri godine i utvrđeno je da ovo nije mesto za njega. Na mreži su se pojavili snimci u kojima su učestvovali princeza Šarlot i njen stariji brat. Ljudi hvale decu Kejt i Vilijema što su umeju da se ponašaju u skladu sa prilikama. Međutim, trenutak kada je sestra savetovala bratu je uhvaćen.

 

 

Princeza Šarlot i princ Džordž snimljeni su kako razgovaraju posle svečane mise dok su čekali da kovčeg bude stavljen u kraljevski karavan. Vidimo da sedmogodišnjakinja kaže svom bratu: „ Moraš se pokloniti“ i on pažljivo sluša.

 

 

- Dobro je što mogu da podržavaju jedni druge, drago mi je što su zajedno bili deo toga - napisao je jedan od korisnika Tvitera.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Kalesu
19.09.2022 21:15

Opet greška, koja nije prvi put kod neopreznih novinara: simpatični prinčevi Šarlot i Džordž su pokojnoj kraljici praunučad, ne unuci. I to još u naslovu, pobogu...