Mila Kunis OTVORILA DUŠU o suprugovoj BOLESTI zbog koje je ostao bez VIDA i SLUHA: Ešton Kučer vodi borbu s retkim oblikom vaskulitisa

Lana Vidović Vesti 28.09.2022 15:40 0

Vaskulitis je retka bolest sa kojom se bori i poznati glumac Ešton Kučer

Mila Kunis OTVORILA DUŠU o suprugovoj BOLESTI zbog koje je ostao bez VIDA i SLUHA: Ešton Kučer vodi borbu s retkim oblikom vaskulitisa

profimedia

 

Kučer je otkrio svoju bolest tokom epizode "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge", rekavši da je trpio dvogodišnju borbu s retkim oblikom vaskulitisa zbog kog privremeno nije mogao da vidi ni da čuje. Vaskulitis je zapaljenje zidova krvnih sudova. Postoji više različitih oblika vaskulitisa.

Njegova supruga Mila Kunis je za "Entertainment Tonight" rekla da je par morao zajedno "proći kroz" komplikacije.

- Mislim da nemaš vremena da sedneš i razgovaraš, nekako samo prolaziš - rekla je i dodala: 

- Ideš i nosiš se s bilo kojim zdravstvenim problemom koji ti se nađe na putu, ali još uvek imaš decu, još uvek imaš porodicu, moraš da živiš život. Sretni smo što imamo jedno drugo, ali nekad nemamo vremena da se prepoustimo razgovorima. Nema prostora za to - rekla je Mila.

Kučer je u emisiji rekao da mu je bolest "nokautirala vid, sluh, kao i svu ravnotežu" te dodao da mu je trebalo otprilike godinu dana da sve to ponovno izgradi.

- Ne ceniš to stvarno dok ne nestane, dok ne kažeš, 'Ne znam hoću li ikada više moći da vidim. Ne znam hoću li ponovno moći da čujem, ne znam hoću li ponovno moći da hodam", rekao je Kučer te poručio: "Sretan sam što sam živ."

Kunis i Kučer upoznali su se dok su zajedno snimali "That ’70s Show" 1998, ali nisu počeli izlaziti sve do 2012. godine. Imaju dvoje dece, ćerku Viat i sina Dimitrija.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading