Kloi Kardašijan nosila je flaster na licu: Svi su mislili da je zbog BUBULJICE, a sada je stigla JEZIVA dijagnoza

K.Ć. Vesti 13.10.2022 11:36 0

Ispostavilo se da je bila podvrgnuta operaciji neophodnoj za njeno zdravlje da bi uklonila kvržicu

Kloi

EPA

"Bila sam ubeđena da je bubuljica", priznala je, objašnjavajući šta tačno sa njom nije u redu i kada je shvatila da je u pitanju nešto mnogo ozbiljnije od obične bubuljice. Sada, ona podstiče fanove da redovno posećuju lekara.

Kloi je viđena sa flasterom na licu, a prava misterija je bila šta će on tu. Sada je 38-godišnjakinja odlučila da na svom Instagramu objasni šta se zapravo dešava u njenom telu.

"Prvo sam primetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da je to nešto bezopasno kao bubuljica. Ali kada ni posle sedam meseci nije nestala, odlučila sam da uradim biopsiju", piše ona. Pokazalo se da je njena intuicija dobra.

 

 

Kardašijanka je otiška kod dermatologa gde joj je saopštio da bi trebalo da se podvrgne operaciji "bubuljice" što je pre moguće. Ona nije otkrila o kakvoj se tačno vrsti tumora radi, ali su lekari opisali leziju kao „izuzetno retku” za pacijenta u njenoj dobi. To takođe nije prva bolest ove vrste u životu slavne ličnosti.

Sa 19 godina joj je dijagnostikovan melanom - vrsta raka kože - koji je odmah uklonjen. Od tada je bila posebno osetljiva na bilo kakve uznemirujuće simptome ove vrste. Sada apeluje na sve da budu oprezni i da redovno kontrolišu celo telo.

"Ja sam neko ko nosi kremu za sunčanje svaki dan", napisala je ona, osvrćući se na činjenicu da je uprkos posebnoj brizi, u nekom trenutku imala kvržicu. „Molim vas da ovo shvatite ozbiljno i da redovno obavljate samopreglede, kao i godišnje preglede“, poziva ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading