SRAMOTNE porcije na svadbi Kortni Kardašijan: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla

K.Ć. Vesti 26.05.2022 12:00 1

Kortni Kardašijan je ovog proleća napravila trostruko iznenađenje

Kortni i Travis

Foto: AP

Njena veza sa muzičarem Trevisom Bejkerom nije samo munjevito procvetala, već je rezultirala i prosidbama i ... čak tri proslave. Posebno „veliko italijansko venčanje” najstarije od sestara Kardašijan izazvalo je mnogo nedoumica među korisnicima interneta. Najviše se spekuliše o njenoj odeći, ali i o meniju sa svadbe.

Poslednja i najupečatljivija žurka održana je 22. maja u bajkovitom pejzažu Vile Olivete, idiličnog imanja Domenika Dolčea i Stefana Gabana. Mlada je nosila mini haljinu Dolce & Gabbana, napravljenu od čipke i satena, inspirisanu italijanskim donjem vešom iz šezdesetih godina prošlog veka. Najupečatljiviji je bio ručno izvezeni dugi veo sa cvećem inspirisan mediteranskim vrtovima i likom Device Marije, koji je verna kopija onog na glavi mladoženjine tetovaže.

Jelovnik je takođe pripremljen u skladu sa temom ceremonije, koja je, prema mišljenju mnogih obožavalaca Kardašijan, ličila na preciznije režirano fotografisanje Dolce & Gabbana nego na veselo slavlje sa vašim najmilijima.

Glavno jelo je bilo između ostalih klasična pasta za špagete u paradajz sosu, čija je količina, prema tvrdnjama korisnika Tvitera, sramotna:

„Veličina porcije testenine na venčanju Kortni Kardašijan je jedna od najtužnijih stvari koje sam ikada videla“, stoji u objavi @amelia_perrin.

"Ovo je zalogaj, a ne porcija", drugi korisnici platforme brzo su se složili sa njom.

"Nikada ranije nisam video da neko služi testenine", navela je @NathanLevisVV

Svadbeni meni Kourtnei Kardashian - šta se još služilo?

SRAMOTNE porcije na svadbi Kortni Kardašijan: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla

Shutterstock

 

Kako navodi američki „Kosmopoliten”, gosti su mogli da računaju i na kanole – slatkim sicilijanskim desertom, u vidu peciva punjenih kremastim filom, često na bazi rikota sira.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Tomy
26.05.2022 12:54

Vidi ga nasta lichi ovaj majmun.