Mislili su da se NIKADA neće SKRASITI: Džordž Kluni otkriva šta DANAS misli o braku

Vesti 15.10.2022 16:44 0

Poznati glumac je godinama važio za najpoželjnijeg neženju

Mislili su da se NIKADA neće SKRASITI: Džordž Kluni otkriva šta DANAS misli o braku

EPA

Iako mu je trebalo dosta vremena trebalo da donese ovu odluku, Džordž Kluni (61) se oženi  u 53. godini, Priznao je da su mu godine donele određeni nivo zrelosti što ga sada čini savršenim partnerom za Amal. „Slažemo se u većini stvari“, otkrio je Kluni, koji je ranije rekao da se nikada nije svađao sa Amal.

Kao primer "stvari o kojima ljudi brinu", poznati glumac je naveo da bi mlađi muškarci mogli da "zaglave" sa svojim suprugama zbog boje kojom bi trebalo da ofarbaju sobe u kući. - Amal želi da ofarba zidove u žuto. Da sam mlađi, definitivno bih mislio da je to glupa boja. Sada sam to samo pustio, baš me nije briga. Koga briga da li je zid žut? - otkriva Kluni.


Kako godine prolaze, glumac je naučio da daje prioritet stvarima u životu. Pre svega, izaberite ono što mu je najvažnije: „Najvažnije je da možemo da pronađemo one važne stvari koje su nam zajedničke i da ne treba da brinemo o malim stvarima. Džordž i Amal Kluni u braku su osam godina, a glumac je 17 godina stariji nje. "Pošto sam u ovo ušao prilično kasno, nekako mi nije dozvoljeno da delim savete za srećan brak. Gledam na svoj brak kao da sam najsrećniji čovek na svetu i jednostavno to moram da cenim."
 
Komentari (0)
Loading