Princ Hari optužen za IZDAJU: Sve više se priča o skandalu u kraljevskoj porodici

K.Ć. Vesti 17.10.2022 16:08 1

O izdaji koju je počinio princ Hari pišu strani mediji

Princ Hari optužen za IZDAJU: Sve više se priča o skandalu u kraljevskoj porodici

EPA

Princ Hari je oduvek imao reputaciju skandaloznog čoveka. Vilijam je bio taj koji je bio dobar i učtiv, dok je njegov brat manje-više iskako iz tog kalupa. Uhvaćen je kako puši marihuanu, voleo je da se zabavlja i nije bežao od alkohola. Kada je upoznao Megan Markl, smirio se i skrasio, ali odluku da se oženi glumicom nije odobrila kraljevska porodica.

Na trenutak je izgledalo kao da će se Harijeva žena naći na kraljevskom dvoru i da će na kraju biti prihvaćena. Nažalost, to se nije dogodilo. Megan nije mogla i nije htela da se prilagodi pravilima koja tamo vladaju. Kasnije je priznala da je maltretirana.

Tog 8. januara 2020. par je objavio da se odriče kraljevskih titula. Pričalo se da je Megan pokušavala da odseče Harija od njegove porodice i primorala ga da se iseli iz Britanije.

Kada je kraljica Elizabeta II umrla 8. septembra u 96. godini, princ Hari je poslednji stigao u zamak Balmoral i bio je prva osoba koja je napustila imanje. Pojavio se u četvrtak uveče i otišao u petak rano ujutru. Kao što možete pretpostaviti, njegov stav je ocenjen veoma negativno.

"Princ Čarls je apsolutno slomljen onim što se dogodilo", rekla je Kejti Nikol ekspert za kraljevsku porodicu, ali je istakla da se nada pomirenju oca i sina. Ona je dodala da je pre nekoliko godina njihov odnos bio veoma dobar, a da se sve promenilo odlaskom iz kraljevske porodice 2020. godine.

Veza sa Megan je takođe negativno uticala na Harijev odnos sa bratom. Princ Vilijam je veoma razočaran što se Hari odvojio od porodice zbog Megan. Samo venčanje sa nekim ko nije plave krvi bio je skandal, a još napuštanje porodice zbog nje ispostavilo se kao kap koja je prelila čašu.

Smrt princa Filipa i kraljice Elizabete Druge nije ih zbližila. Naprotiv, čini se da su ovi događaji produbili zid između braće.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
vwki
17.10.2022 20:44

I pre Megan, Hari se osecao odbacenim od porodice koja ga je uvek posmatrala kao drugog pretedenta na tron, a ne ravnog svom bratu.Zato se on i ponasao frustrirano i zato je i otisao daleko od svih njih da bi mogao da bude prvi ,bar u svojoj porodici.Ziveti u necijoj senci je ponizavajuce.A sto se tive plave krvi , ni Kejt je nema , ali je spoinzorusina mama sv uradila da svoju cerku gurne u taj svet.