Skandali u kraljevskoj porodici ne jenjavaju: Zbog kontroverzne knjige obrušili se na Harija, a sada je usledila i ova ZABRANA

K.Ć. Vesti 31.10.2022 17:30 0

Kako Mirror navodi, Hari i Megan će verovatno Božić provesti daleko od kraljevske porodice

kralj

Foto: AP

Prema doušniku iz novina, Hari i ostatak porodice su "na ivici da pređu konačnu granicu" u međusobnim odnosima. Takođe zbog predstojeće premijere Harijeve autobiografije.

Informacija o navodnom odsustvu princa za svečanom trpezom pojavila se na dan objave da od sada neće biti on, već kralj, taj koji će predvoditi ceremoniju kraljevskih marinaca. Zanimljivo, to se poklopilo sa objavom knjige "Spare" (Rezervni).

Za kraljevsku porodicu, Harijeva lična priznanja su veoma sramotna, posebno jer se promovišu kao "brutalno iskrena". Princ je napisao kako se osećao u položaju osobe čiji je brat uvek bio spreman za ulogu kralja. Britanski mediji javljaju da Vindsori nisu imali pojma kada će svet saznati datum izlaska kontroverzne publikacije.

"The Mirror" tvrdi da su to, iako se činilo da će se porodični odnosi popraviti nakon smrti Elizabete Druge, samo puste želje. Prema doušniku iz novina, Hari i Megan neće ići u Englesku za Božić.

"Knjiga može značiti prekid svih veza između princa i njegovih rođaka, što je očajnički tužno", čitamo.

Ranije se govorilo da će knjiga biti dostupna u knjižarama do kraja 2022. godine, ali Britanci će moći da odu da kupe knjigu tek posle Nove godine. Očigledno, promena se dogodila na zahtev samog Harija - uostalom, upravo se oprostio od svoje bake. Njegova autobiografija ima 416 stranica i "kritična je prema svima i svemu". Kraljevi predstavnici su odbili da komentarišu ovo.

Komentari (0)
Loading