Da li je ovo Rijanina najveća GREŠKA? Evo zašto svi pričaju o njoj i Džoni Depu

Vesti 06.11.2022 08:30 0

Rijana je najavila da će na sledećoj reviji njenog brenda donjeg veša "Fenty x Savage" mušku kolekciju predstaviti Džoni Dep i izazvala oprečne reakcije fanova

Da li je ovo Rijanina najveća GREŠKA? Evo zašto svi pričaju o njoj i Džoni Depu

Tanjug/Ap/instagram

Naime, mnogo je onih  ​​koji misle da je Džonijev imidž  uništen tokom pravnog spora sa njegovom bivšom suprugom Amber Herd. S druge strane Rijana je i sama bila žrtva nasilja, pa mnogi njeni fanovi smatraju da nije trebalo da se upušta u ovakvu kampanju. Ukratko, ona je ovom objavom definitivno šokirala svoje pratioce.

Modna revija njenog brenda je uvek veliki događaj, praćena televizijom, a posebno je poznata po angažovanju modela različitih oblika tela koji promovišu ideju da su sva tela lepa bez obzira na građu i težinu.

Sada je mnogo onih koji su iznenađeni što je popularna Riri izabrala Depa da predstavi novu mušku kolekciju. Ima dosta negativnih reakcija s obzirom na kontroverzu oko Depa i nedavni sudski spor sa bivšom suprugom Amber Herd koja ga je optužila za nasilje u porodici.

Džoni je pobedio na sudu, oslobođen je i Holivud mu, posle nekoliko godina, ponovo otvara vrata, nudeći mu i uloge i rediteljske fotelje. Međutim, po svemu sudeći, skandal još uvek nije zaboravljen.

Ono što je takođe interesantno je i podatak da je najavljena revija na neki način veliki povratak pevačice, koja se od trenutka, kada je početkom godine postala majka, prilično drži po strani.

I dok neki misle da je saradnja sa Depom veoma hrabar potez, drugi je definitivno osuđuju.
Oni koji dovode u pitanje Rijaninu odluku prisećaju se da je i sama pevačica bila žrtva porodičnog nasilja, što njen izbor čini još nejasnijim. Godine 2009., slike Rijanih modrica i otečenog lica obišle su svet nakon što ju je njen tadašnji dečko Kris Braun fizički napao u kolima i ostavio povređenu na ivici puta. Braun je za ovo dobio petogodišnju uslovnu kaznu. Rijana je naknadno rekla da nasilje nije tema koja treba da se gurne pod tepih.

„Da li je Rijana ozbiljna? Uz sve ove lepe i neproblematične muškarce u Holivudu, Džoni Dep joj se najviše dopada?“ Ako se Dep pojavi na modnoj reviji u novembru, mislim da bi ipak trebalo da brine o nekim stvarima.“ I dok jedni kažu da će bojkotovati brend, drugi smatraju da je to ipak dobra odluka, da se žrtve nasilja međusobno podržavaju jer je sud odlučio da je Džoni bio žrtva u braku sa Amber. Na kraju krajeva, Dior je nedavno angažovao glumca kao zaštitno lice svog parfema Sauvage, i oko toga je bilo mnogo frke. 
 
Komentari (0)
Loading