Končani DŽEMPER sa ZLATNOM suknjom? Naizgled NESPOJIVI komadi odeće, ali na Ani ova kombinacija izgleda SAVRŠENO

Vesti 08.11.2022 12:06 0

Ana Ivanović često zna da iznenadi svojom odevnom kombinacijom, iako to nije baš tipično ženama koje se profesinalno bave sportom, možda zbog stereotipa

Ana Ivanović

Printscreen/Instagram

 

Ana Ivanović je pre dva dana proslavila svoj jubilarni 35 rođendan. Za proslavu je izabrala odevnu kombinaciju koja u prvi mah izgleda vrlo nespojivo.

Ali je parametar dobrog stila i ukusa kada od "nespojivog" dobijemo modni bum, upravo to je izvela naša teniserka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Svilena suknja zlatne boje je jedan od jesenjih trendova ove godine. Iako zvuči ili deluje nespojivo, viđali smo takvu suknji u kombinaciji sa džombastim vunenim džemperima.

 

 

Maslinasto zelene čizme do članka od prevrnute kože su hit svih sezona i godinama su aktulene. Komad koji nema prolaznost. U skladu sa cipelama nikako nije torba brenda "Jacquemus", ali je pitanje ko još uvek sparuje cipele sa torbom.

"Jacquemus" brend torbe je jedan od najtiražnijih u svetu. Njihova cena se kreće od 575 do 860 evra, kako pokazuju podaci na zvaničnom sajtu brenda. U ponudi su i torbe istog dizajna napravljene od materijala čija tekstura podseća na materijal za izradu plišanih medvedića, a koje koštaju 940 evra.

Komentari (0)
Loading