Ona ne zna da pogreši: Zanosna Džej Lo u prozirnoj haljini dubokog dekoltea bacila Njujork pod noge

Olja Jelić Vesti 07.05.2024 20:00 0

Juče je održana Met Gala u Muzeju umetnosti Metropolitan u Njujorku, gde su učestvovala brojna poznata lica, a među njima je bila i Dženifer Lopez, koja je nosila smelu prozirnu haljinu

Džej Lo

Profimedia

Jučr je održana Met Gala 2024. u Muzeju umetnosti Metropolitan u Njujorku. Ovogodišnja tema bila je Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, a pojavila su se brojna poznata lica, među kojima je bila i američka glumica i pevačica Dženifer Lopez.

Džej Lo privukla je pažnju u sivoj, dugoj i prozirnoj haljini i sa vrlo dubokim dekolteom. Neobičnu haljinu kombinovala je sa srebrnim štiklama i zlatnom torbicom, a njen vrat i ruke krasile su ogrlica, narukvica i prstenje, koji su bili usklađeni sa odevnom kombinacijom.

Haljina je bila poprilično prozirna pa se moglo primetiti kako Dženifer Lopez nije nosila donji veš.

Šta je Met Gala?

Met Gala je dobrotvorni događaj za prikupljanje sredstava za Institut za kostime Muzeja umetnosti Metropolitan. Već tradicionalno obeležava otvorenje godišnje izložbe mode. 

Izložba je sadržala oko 250 retkih predmeta iz stalne zbirke Instituta za kostime. 

Domaćini Met Gala 2024. bili su Zendaja, Dženifer Lopez, Bad Bunny i Kris Hemsvort. Pratili su prošlogodišnju zvezdanu grupu: Penelope Kruz, Mišela Koel, Rodžer Federer, Dua Lipa i Ana Vintur.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading