Sportista koji je ZAMENIO Toma Brejdija: Ovo je NOVI dečko Žizel Bunšen, nije prvi put da njih DVOJE povezuju

Vesti 15.11.2022 09:12 0

Žizel Bundšen nije digla ruke od ljubavi nakon razvoda od Toma Brejdija, s kojim je bila 13 godina u braku.

Sportista koji je ZAMENIO Toma Brejdija: Ovo je NOVI dečko Žizel Bunšen, nije prvi put da njih DVOJE povezuju

Profimedia

Naime, poznata brazilska manekenka viđena je na sastanku s momkom po imenu Žoakim Valente prošle subote. Njih dvoje su uživali na večeri sa dvoje dece 42-godišnjeg supermodela, Bendžaminom (12) i Vivijan (9),  tokom odmora u Kostariki. Ko je ovaj misteriozni momak, kome je pošlo za rukom da zavede nekadašnjeg Viktorijinog anđela? Otkrićemo neke detalje o Žoakimu Valenteu u narednim redovima, piše Page Six.

On je instruktor džijudžicua

Žoakim i njegova braća, Pedro Valente i Gi Valente, počeli su da uče džijudžicu "od svog oca pre nego što su mogli da hodaju" i sada imaju svoje učenike u školi braće Valente.

 

 

"Sa smo dve godine, Pedro, Gi i Žoakim su već uzimali privatne časove kod velemajstora Helija Grejsija. Tokom odrastanja, braća Valente su svakodnevno trenirala na Akademiji Grejsi u Rio de Žaneiru" stoji na sajtu škole.

Pedro je počeo da drži časove džijudžicua u Majamiju 1993. godine, a pet godina kasnije je pokrenuo porodičnu akademiju posvećenu ovoj borilačkoj veštini. Žoakim je u to vreme "još uvek živeo u Brazilu", "radio je direktno sa velemajstorom Heliom i pružao [Pedru i Giju] vredne informacije" sve dok i on nije stigao u SAD 2007. godine.

Prema Žoakimovoj stranici na LinkedIn-u, on je počeo da pohađa Univerzitet Beri 2007. godine, a četiri godine kasnije diplomirao je kriminologiju. Iako je Žoakimova trenutna starost nepoznata, on slavi rođendan 6. novembra i pohađao je osnovnu školu u Rio de Žaneiru od 1990. do 2007. godine.

Žoakim se preselio na Floridu iz Brazila da bi studirao na Univerzitetu Beri, i od tada živi u ovoj američkoj državi. On trenutno drži časove džijudžicua u sedištu akademije braće Valente u Majami Biču zajedno sa članovima svoje porodice.

 

 

I ranije su ga povezivali sa Žizel Bundšen

Godine 2021. Žoakim i njegova braća pozirali su pored Bundšen za magazin Dust. Brazilska manekenka je u februaru naredne godine na svom Instagramu prikazala kako izgleda njihov trening.

- Verujem da što više veština znamo, to bolje - napisala je Bundšen u ovoj objavi i dodala: - Osećam se jače, samopouzdanije i moćnije od kada sam počela da učim samoodbranu. Mislim da je to važna veština za sve, a posebno za nas žene.

- Hvala vam (@ValenteBrothers) što ste bili sjajni nastavnici i što ste trening učinili zabavnim. Radujem se što ću nastaviti da napredujem. Idemo! - napisala je još Bundšen.

On je privržen porodici

Žoakimov Instagram je možda privatan, ali njegov nalog na Tviteru otkriva mnoge poruke koje su s ljubavlju posvećene članovima njegove porodice.

 

 

- Danas je rođen najveći čovek - napisao je Žoakim o svom ocu u novembru 2018. i dodao: - Moj najbolji prijatelj, mentor i otac. Hvala ti što si uvek uz mene. Toliko sjajnih uspomena imamo.

U februaru sledeće godine napisao je dirljivu počast svom najstarijem bratu Pedru.

- Tvoj posvećenost i samodisciplina su vredni divljenja. Hvala ti što si mi bio tako sjajan primer od dana kad znam za sebe - napisao je Žoakim.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading