Tamara je ostala bez 20 miliona dolara: Pre nje na meti je bio bivši fudbaler Čelsija, a za sve je kriv ovaj čovek sa srpskim imenom

Vesti 28.10.2021 20:40 0

Ćerka poznatog Bernija Eklstona konačno je zadovoljna konačnim ishodom i sada može da živi u miru

Tamara je ostala bez 20 miliona dolara: Pre nje na meti je bio bivši fudbaler Čelsija, a za sve je kriv ovaj čovek sa srpskim imenom

Printscreen/Instagram

Tamara Eklston je pre nešto više od tri godine opljačkana, a glavni vođa je bio Jugoslav Jovanović. Banda je ušla na njen posed i odnela predmete vredne 20 miliona dolara, kako prenosi "The Telegraph".

Miljenica najbogatije srpkinje Slavice Radić i Bernija Eklstona od dana pljačke je živela u strahu za svoj život, do pre par dana kada je pljačkaš priznao svoj zločin.

Njena ogromna vila je bila obezbeđena i pod kamerama i alarmima, ali su vešti provalnici uspeli sve prepreke da pređu i odnesu čitavo bogatstvo. Kako mediji u Velikoj Britaniji prenose, ovakva pljačka se ne pamti.

 

 

Pre Tamare na meti je bio i Frank Lampard.

Londonski sud na kraju presude utvrdio je da je vrednost ukradenih predmeta bila 20 miliona evra.

Kazna će Jugoslavu biti izrečena 15. novembra, kao i Italijanima Alesandru Maltezeu i Alesandru Donatiju, koji su izručeni u Velikoj Britaniji.

Tokom kobne noće Tamara je sa suprugom bila na odmoru u Finskoj, a vest da je njena kuća opljačkana veoma je potresla čitavu porodicu.

Podsetimo, naslednica imperije udata je milionera Džej Rutlend sa kojim je dobila dve ćerkice.

Komentari (0)
Loading