On je OGORČEN, ona se samo PRETVARA: Ovo su prve REAKCIJE javnosti na dokumentarnu seriju o Hariju i Megan

Vesti 10.12.2022 11:59 0

Netfliks emisija o Megan i Hariju izazvala je veliku pažnju javnosti, a Britanci su već podelili svoje mišljenje o ovom dokumentarcu nakon prikazane tri epizode

On je OGORČEN, ona se samo PRETVARA: Ovo su prve REAKCIJE javnosti na dokumentarnu seriju o Hariju i Megan

Profimedia

Novinari britanskog magazina "The sun" zamolili su ;četiri porodice da iznesu svoje iskreno mišljenje i oni se uopšte nisu suzdržavali. Evo šta zaista misl o slavnom paru.

Mama Šarmejn MekFarlen, 39, iz Arbroata, gledala je sa sinom Beauom, 14. Ona kaže da se privilegovani par dobro slaže, ali se smeje njihovom nedostatku samosvesti. Takođe joj smeta što je Britanija predstavljena kao rasistička zemlja, iako rasizma možda i nema. Nije ni čudo što ljudi onda negativno reaguju, zaključila je.


Džoš Voters, 30, iz Barija u Južnom Velsu, služio je u  Kraljevskoj mornarici i bio je šokiran što je Hari, koji je sa vojskom obavio dve turneje po Avganistanu, doveo u pitanje vojnu službu drugih članova kraljevske porodice.

 „Hari pokušava da naoruža svoju vojnu službu da bi dobio veru na ulici. On je stvarno tako ogorčen", rekao je Džoš.

„Hari izjednačava aktivnu dužnost sa kredibilitetom. „Poštujem to što je video aktivnu dužnost, ali sumnjam da bi njegova interakcija sa normalnim muškarcima i ženama bila veoma pažljivo planirana i nadgledana", dodao je.


Lin Buker, 63, iz Broadstairsa u Kentu, gledala je dokumentarac sa svojim mužem Mervinom (63) i ćerkom Šarlot (32) - i nisu bili impresionirani. Lin je rekla: „Kraljica bi stoički podnela ovo, ali bi bila duboko povređena. Tako mi je drago što nije živa da to vidi".Ona je dodala i da smatra da je jako ružno što ovo emituju samo nekoliko meseci nakon kraljičine smrti.

„Kada je Megan rekla da ne zna kako da uradi kraljevski poklon, bio sam zaprepašćen", rekao je penzionisani kuvar Mervin.

„Ona je glumica i nije kao da treba da glumi Šekspira. "Ona tačno zna šta radi i govori - pokušava da izgleda prirodno i prizemno, a nije." Dodao je: „Hari i Meghan pokazujući svoj dom od više miliona funti naterali su me da shvatim da nikada neće znati kako je biti u Aldiju i brojiti penije da bi kupili hranu kao većina nas.

Gema i Stiven Kout iz  Čedertona u Mančesteru podržali su Megan. 

Stiven je rekao: „Osim ako niste prošli kroz ono što su oni uradili, ne bi trebalo da kritikujete. Potrebno je hrabrosti da se napravi ovakva serija.”
Gema je rekla da njena deca trpe sličan oblik zlostavljanja i naglasila da ovo mogu samo da razumeju međurasni parovi.



 

Komentari (0)
Loading