Kamere su SLUČAJNO bile tu da zabeleže svaki trenutak: Ovo su tri urnebesne STVARI na koje su se Megan i Hari žalili, internet ih razapinje

Vesti 17.12.2022 16:00 0

Valjda će 88 miliona funti koje su dobili od Netfliksa pomoći vojvodi i vojvotkinji od Saseksa da se oporave od strašnih stvari koje su proživeli u kraljevskoj porodici.

Kamere su SLUČAJNO bile tu da zabeleže svaki trenutak: Ovo su tri urnebesne STVARI na koje su se Megan i Hari žalili, internet ih razapinje

EPA

Dokumentarna serija "Megan i Hari", u kojoj su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) izneli niz zapanjujućih optužbi na račun britanske kraljevske porodice, tamošnje javnosti i medija, nastavlja da izaziva reakcije.

Megan i Hari pričali su kako su ih proganjali paparaci, da je Palata medijima poturala negativne priče o Megan da se ne bi pisalo o drugim članovima porodice, da je ona bila "hrana za vukove" i mnogo sličnih stvari.

Iako su Netfliksovu ponudu prihvatili kako bi ispričali svoju stranu priče i popravili svoj imidž, reakcije su mahom negativne. Tako čak i oni koji su im simpatični ne mogu da ne primete da par "vrti istu priču" godinama, kao i da Saseksovi glume spontanost.

Kamere su se u njihovoj blizini sasvim slučajno našle kada je Hariju stigla poruka od brata Vilijama posle intervjua koji su Megan i on dali Opri Vinfri, par je sniman baš u momentu kad vojvotkinji stiže poruka od Bijonse, a snimatelji su bili s njim u automobilu baš kada su primetili da ih neko prati...

Međutim, iako ima detalja koji su maltene u domenu komedije, ništa nije nasmejalo gledaoce koliko tri sledeće muke koje su Saseksovi podelili sa svetom.

Nakon što su se Megan Markl i princ Hari venčali, najpre su živeli u kući Notingem kotidž, koja se nalazi u okviru Kensingtonske palate. U pitanju je kuća koja je bila prvi dom princa Vilijama i Kejt Midlton kada su dobili prvo dete princa Džordža i koja nije bila po ukusu Saseksovih. To su ispričali Opri kada je došla da ih poseti spontano i prijateljski, razume se, pred kamerama.

 

 

– Koliko je ljudima poznato, mi smo živeli u palati. Ali to je bila koliba – rekao je Hari. – Na imanju palate.

– Kensingtonska palata zvuči tako kraljevski, naravno. Ima reč "palata" u imenu. Ali Notingem kotidž je mala kuća – požalila se prinčeva supruga, na šta je on dodao.

– Vrlo je mala i ima niske plafone.

Iako zna da je u njoj ranije živeo njegov brat, koji je neznatno viši od njega, rekao je i:

– Ko god da je tu živeo pre nas, mora da je bio vrlo nizak.

Megan je, da sve bude još komičnije, dodala da je Hari stalno udarao glavom u plafone jer je tako visok.

– To je poglavlje u našim životima za koje mislim da je svakome teško da poveruje da je tako izgledalo iza scene – jadikuje Megan Markl.

Porodica nije dala Megan da nosi iste boje koje nose važniji od nje

Vojvotkinja od Saseksa istakla da je da je njen garderober bio mahom neutralnih tonova dok je živela u Velikoj Britaniji jer joj nije bilo dopušteno da nosi boje koje nose viši članovi kraljevske porodice.

– Većinu vremena koje sam provela u Ujedinjenom Kraljevstvu sam retko nosila boje – rekla je Megan u svojoj bolnoj ispovesti.

Njen komentar pratile su fotografije na kojima ona nosi bele, crne, bež i tget odevne kombinacije, uglavnom dok hoda iza Kejt Midlton i ostalih članovaa porodice.

– To je promišljeno – kaže Megan. – Koliko sam razumela, nikad ne smete da nosite istu boju kao Njeno Visočanstvo na grupnom događaju. Ali nikad ne bi trebalo da nosite iste boje kao ostali viši članovi porodice.

Zato je Megan kada se doterivala morala da se pita "Koju boju oni verovatno nikaad ne bi obukli". Ipak, na internetu postoji mnogo fotografija na kojima je Megan Markl u vrlo jarkim nijansama. Posle samo dva izlaska, princ Hari je pozvao Megan da mu se pridruži na odmoru u Bocvani, na šta je ona rekla – da.

Otišli su tokom leta 2016. godine u Afriku kako bi se bolje upoznali na miru i daleko od gradske vreve i paparaca, a Hari je bio oduševljen time što je ona pristala.

– Bio sam presrećan jer je rekla "da". Pre toga me je videla samo dvaput. A onda hoće da živi sa mnom pet dana u Bocvani – šokiran je bio britanski princ.

Otišli su u zabačen deo zemlje i smestili se u šatoru.

– Nije bilo ničega što bi nam skretalo pažnju. Nije bilo konekcije za telefon, nije bilo ogledala, nije bilo kupatila – rekla je Megan Markl.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading