Ko je starija ŽENA sa kojom je PRINC HARI izgubio nevinost? Sumnja je davno pala na fatalnu britansku glumicu, a ona je sada rešila da otkrije istinu

Vesti 20.12.2022 09:20 1

Ceo svet ponovo polemiše o ovoj temi

Ko je starija ŽENA sa kojom je PRINC HARI izgubio nevinost? Sumnja je davno pala na fatalnu britansku glumicu, a ona je sada rešila da otkrije istinu

Shutterstock

Poslednjih nedelja Veliku Britaniju potresa skandal koji su izazvali princ Hari i Megan Markl sa svojom Netfliks serijom u kojoj su (ponovo) izneli niz kontroverznih stvari o kraljevskoj porodici. Bliži se objavljivanje dugo očekivane biografije princa Harija pod nazivom "Spare" (rezervni), koja već izaziva polemiku, a u kojoj bi, prema pisanju britanskih medija, trebalo da otkrije brojne škakljive detalje iz svoje prošlosti, a iyme]u ostalog i o ljubavnom životu.

Kako prenosi Dejli mejl, njihov izvor je otkrio da će Hari pisati i o tome kako je "izgubio nevinost kao tinejdžer sa prelepom starijom ženom". Kada su krenule priče o tome, brzo su krenule spekulacije o kojoj se lepotici radi, a sumnje su pale na 57-godišnju glumicu Elizabet Harli. Britanski novinari su se potrudili da joj to pitanje postave tokom intervjua za "Saturday Times", ali je ona sve razočarala otkrićem da to nije ona.


"Ne ja. To nije moja krivica. Ne. Ne ja. Apsolutno ne“, rekla je samouvereno. Podsećanja radi, Harijeva knjiga od 416 stranica biće objavljena 10. januara sledeće godine, a jasno je da kraljevska porodica nije ni najmanje oduševljena ovim i da su zabrinuti koje će tajne izaći na videlo. „Recimo to ovako, to neće biti opušten porodični Božić“, rekao je izvor za Dejli mejl.

 

Knjigu je, navodno, izdavač nekoliko puta vraćao Hariju na doradu, pa nema sumnje da će u njoj biti mnogo pikantnih detalja koje kraljevska porodica ne želi da iznese u javnost.


„Knjiga je nekoliko puta vraćana Hariju od izdavača. Želeli su više od onoga što je bilo u prvom nacrtu, a onda je Hari želeo da popravi neke stvari nakon što je kraljica umrla", otkrio je izvor za The Sun. Ali bilo je ispravki za koje ljudi ni ne znaju jer su izdavači želeli da on proširi neke stvari. Postoji zabrinutost da je Hari morao da "začini" knjigu i da su u njoj otkrili stvari koje on nije ni želeo da podeli - dodao je.
 
Komentari (1)
Loading
ivan
20.12.2022 11:46

koga je briga za ovog engleskog majmuna imate li vi nesto pametnije ili ste i vi majmuni koji ovo pisete