Netfliks izaziva novi SUKOB i haos u PALATI: Na ovih PET PITANJA Megan i Hari će morati HITNO da daju odgovore

Vesti 09.12.2022 19:25 0

Britanci bez daha čekaju poslednju epizodu "Megan i Hari", potpuno novog Netfliks dokumentarca

Netfliks izaziva novi SUKOB i haos u PALATI: Na ovih PET PITANJA Megan i Hari će morati HITNO da daju odgovore

Shutterstock

Do sada je par uspeo da izazove šokantne reakcije iznoseći u javnost prljav veš - uključujući Meganin "užasan" prvi susret sa princezom Kejt koji je uključio podsmeh. Stručnjaci su danas upozorili da je dokumentarac za Netflik "poslednji ekser" u kovčegu za kraljevsku porodicu i znak da se odnosi između njih nikada neće regulisati. Činilo se da je par već pet puta promenio svoju priču uoči objavljivanja. Ali, pošto fanovi Kraljevske porodice željno iščekuju naredne tri epizode, gledaoci su istakli da postoji nekoliko pitanja na koje 
Megan i Hari hitno moraju da odgovore.


Da li se Meghan još uvek svađa sa princezom Kejt?

Prvo, Megan nije uspela da se pozabavi očiglednom svađom sa Kejt Midlton oko haljina deveruša na vojvotkinjinom venčanju. Megan je kod Opre Vinfri rekla samo da se rasplakala pre venčanja. Opra je pitala Megan o izveštajima da je Kejt ostavila u suzama zbog njenih zahteva. Umesto toga, Megan je u emisiji samo rekla: „Dogodilo se obrnuto".

Do danas je ostalo nejasno šta je konkretno izazvalo suze.


Ko je komentarisao Arčijevu boju kože?

Kraljevski navijači još uvek nemaju ni pretpostavku oko toga koji je član kraljevske porodice dao navodne komentare o Arčijevoj boji kože. Govoreći u njenom i Harijevom intervjuu sa Oprom Vinfri prošle godine, Megan je rekla: „Tih meseci kada sam bila trudna, otprilike u isto vreme kad i Kejt, znali smo da mu nećemo dati sigurnost, titulu. Bilo je onih koji su se brinuli koliko će mu biti tamna koža kada se rodi." Opra je ostala zapanjena i odgovorila: "Šta? Postoji razgovor... sačekaj. Čekaj. Čekaj. Stani odmah." Ona je nastavila: "O tome koliko će vaša beba biti tamna?" Megan je odgovorila: "Potencijalno, i kako bi to značilo ili izgledalo." Opra je kasnije potvrdila da osoba koja je dala komentar nije kraljica ni princ Filip. Ali Megan je tada rekla da bi bilo "previše štetno" otkriti krivca, što znači da je malo verovatno da ćemo ikada saznati odgovor.


Kakva je njihova reakcija na tvrdnje o maltretiranju?

U nedelji koja je prethodila intervjuu Megan i Harija sa Oprom, izvori Tajmsa optužili su vojvotkinju da je maltretirala dva člana osoblja palate, primoravajući ih da napuste posao. Megan žestoko poriče te tvrdnje, a portparol Saseksa je kasnije rekao da su optužbe deo "proračunate klevete" protiv nje. Kraljica je pokrenula istragu o optužbama, a u saopštenju Palate je istaknuto da je firma "veoma zabrinuta" zbog tvrdnji da je vojvotkinja maltretirala osoblje. Par nije razgovarao o daljim detaljima, a javnost i dalje nije ništa ne zna.


Da li se Hari još uvek svađa sa svojim bratom Vilijamom?

Priča se da je princ Hari u žestokoj svađi sa svojim bratom Vilijamom. Strahovi od raskola počeli su 2018. Te godine "Sun" je ispričao kako je počela „napetost” kada je Vilijam doveo u pitanje brzinu Harijevog i Meganinog angažmana. Zatim su se u junu 2019. Hari i Megan zvanično odvojili od dobrotvorne organizacije koju su delili sa Vilijamom i Kejt. U dokumentarcu ITV-a te godine, Hari je javno priznao da su se on i njegov brat princ Vilijam razdvojili - rekavši: „Svakako smo na različitim putevima. U skorije vreme, smatra se da je Vilijam postao frustriran Harijem zbog njegovog javnog napada na kraljevske porodicu. Princ od Velsa je navodno obećao da će uzvratiti klevetama u dokumentarnoj seriji i navodno je dao uputstva svojim pomoćnicima da pročešljaju epizode ​​i brzo odgovore na netačne tvrdnje. Izvor je rekao za Sandej Ekpres: „Tim princa i princeze će sačekati da vidi šta ima u Netfliks seriji pre nego što odluči šta da radi, ali možete da vidite pravac ovog putovanja. Navodna promena načina u ophođenju sa kalifornijskim dvojcem dovešće do toga da budući kralj pokida kraljevsku mantru „nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj“. Hari i Megan nisu govorili o svom odnosu sa Vilijamom.


Da li se Meganino mentalno zdravlje poboljšalo otkako je napustila Kraljevstvo?

Megan je otkrila tokom intervjua visokog profila sa Oprom u martu 2021. da se borila sa samoubilačkim mislima. Hari je priznao da je ono što je sprečilo njegovu ženu da ne izvrši samoubistvo spoznaja da bi to bilo "nepravedno" prema njemu nakon smrti njegove majke princeze Dajane 1997. Rekao je: „Stvar koja ju je sprečila da to uradi je spoznaja koliko bi bilo nepravedno prema meni nakon svega što se desilo mojoj mami i da sada budem doveden u poziciju da izgubim drugu ženu u svom životu, sa bebom u sebi. ona, naša beba.. „Najstrašnija za nju bila je bistrina misli. „Nije ga izgubila razum"... Bila je potpuno zdrava. Ipak, u tišini noći, ove misli su je probudile.“ U razgovoru sa Oprom, Megan je rekla da „nije želela više da bude živa“ i da je imala samoubilačke misli. Vojvotkinja od Saseksa je rekla da je molila članove porodice za pomoć nakon što se borila sa svojim mentalnim zdravljem - rekavši da ju je njen muž "spasio". Ali u eksplozivnom intervjuu, 39-godišnjakinja je rekla i da joj je rečeno da neće moći da traži pomoć jer to „ne bi bilo dobro za instituciju“. Uplakana, trudna Megan je zaključila: „Jednostavno nisam videla rešenje.


 

Komentari (0)
Loading