Preminuo je Laća, sin Marine Tucaković: Talenat je nasledio od majke, ovo su pesme koje svi PEVAMO a nismo znali da ih je on NAPISAO

Vesti 20.12.2022 14:40 0

Beživotno telo sina Marine Tucaković pronađeno je danas u Izraelu

Preminuo je Laća, sin Marine Tucaković: Talenat je nasledio od majke, ovo su pesme koje svi PEVAMO a nismo znali da ih je on NAPISAO

Naj žena/Dejan Briza

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas u Izraelu. Kako prenosi Pink.rs, beživotno telo pronađeno je na ulici.

Zbir muzičkih hitova koje je Marina Tucaković potpisala bilo bi moguće napraviti jedino kada bi prostor za to bio neograničen. Iako za nas ona važi kao najveći tekstopisac na našim prostorima, njen sin Laća je definitivno talenat nasledio od svoje majke. 

Malo je poznato da Milan Radulović Laća svojim potpisom stoji iza mnoštva velikih hitova koje i sami pevamo a nismo znali da ih je baš on napisao.

 

 

Već 2003. godine Laća svojim potpisom stoji iza hita "Ja te volim više" koji izvodi Željko Joksimović. 

 

 

Tekst za Cecin megahit "Autogram" napisao je Laća 2016. godine i ta pesma je jedna prelepa balada.

 

 

Da se oprobao i u drugim žanrovima, dokaz je Rastina pesma "Adio amore" koja je poslednja četiri leta na svim listama najvećih hitova.

Tu su i ostali hitovi: Anastasija "Rane", Hurricane "Favorito", Elena Kitić "Colombiana", Aleksandra Radović "Ne volim te", Milica Pavlović "Posesivna" i mnogi drugi hitovi.

Ogroman talenat i lepu mladost prekinula je iznenadna smrt.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading