"Teško mi je da govorim o njemu": U Nedu su svi muškarci bili ZALJUBLJENI, a ovaj pevač je ostao njena neostvarena ljubav

Vesti 27.12.2022 14:30 0

Neda Arnerić jedna je od najlepših glumica jugoslovenske kinematografije. Njoj su se žene divile, muškarci su u nju bili zaljubljeni, a oni hrabriji su joj izjavljivali ljubav

"Teško mi je da govorim o njemu": U Nedu su svi muškarci bili ZALJUBLJENI, a ovaj pevač je ostao njena neostvarena ljubav

Promo

Međutim, malo je poznato da je ona bila zaljubljena u poznatog pevača Arsena Dedića. O tome je Neda Arnerić sama govorila. Naime, Arsen Dedić je jedini muškarac u koga je ona bila zaljubljena, a da među njima nije bilo ničega.

Kada ga je upoznala, Neda je imala samo 15 godina. Njih dvoje su zajedno glumili u filmu "Višnja na Tašmajdanu", te se glumica tada zaljubila u slavnog jugoslovenskog muzičara.

 

 

‒ To je jedan od retkih muškaraca u koga sam se ja zaljubila, a da među nama nije bilo ništa, i to samo zato što je između nas stajala njegova umetnost. Teško mi je da govorim o njemu, naročito dok slušam kapi kiše. Ne želim da budem patetična jer u razgovoru o Arsenu tome nema mesta ‒ rekla je Neda Arnerić za za domaće medije 2015. godine, neposredno nakon smrti ovog umetnika.

‒ Mnogo je voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako ‒ prisetila se.

‒ Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih 15 godina koje su bile prave dečje. Od mene je tada bio duplo stariji, što je za devojčicu velika starosna razlika, iako su takve veze danas moderne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanskim.sokakom

 

Dodala je da je kod Arsena cenila što je odolevao svim izazovima.

‒ Velika je stvar što je uspeo da sačuva brak. Bio je porodičan čovek, izuzetno vezan za Gabi, sina Matiju, unuku Lu, kao i za ćerku iz prvog braka Sandru. Gabi je bila njegov životni odabir i najveća ljubav, tu nema dileme.

 

 

Sećanje na svoju mladalačku zanesenost glumica je zaključila rečima:

‒ To je više bila neka vrsta platonske ljubavi, preko njegove umetnosti. Obožavala sam njegove albume i knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, i samim tim u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading