"Uopšte nije bilo RASKOŠNO" Viktorija Bekam nakon 23 godine otkrila detalje njenog i Dejvidovog venčanja

Vesti 30.12.2022 10:27 0

Viktorija i Dejvid Bekam a“ rekli su sudbinsko da 4. jula 1999. u zamku Lutrelstaun u blizini Dablina

"Uopšte nije bilo RASKOŠNO" Viktorija Bekam nakon 23 godine otkrila detalje njenog i Dejvidovog venčanja

Profimedia

Danas 47-godišnji Dejvid i godinu dana starija Viktorija Bekam venčali su se 4. jula 1999. godine u zamku Lutrelstaun u blizini Dablina.

Bilo je to "venčanje" godine nakon kojeg su pevačica i fudbaler  postali najpoželjniji slavni par u Velikoj Britaniji. Pričalo se da je venčanje koštalo neverovatnu sumu novca, ali nedavno je Viktorija otkrila da nije bilo ni približno tako glamurozno kao što se verovalo.


Venčanje je bilo mnogo intimnije nego što se činilo

U razgovoru za "The Business of Fashion" magazin, dizajnerka se dotakla zabluda koje su godinama pratile njihov brak, uključujući i veličanje venčanja održanog u Irskoj. „Mislim da su mediji prepumpali sliku onoga što se dešavalo u zamku Lutrelstaun i predstavili venčanje mnogo glamuroznijim nego što je bilo“, rekla je Viktorija. Iako je par tokom ceremonije sedeo na dva zlatna trona, bivša pop zvezda i dizajnerka danas tvrdi da je "sve bilo mnogo intimnije nego što je izgledalo".

 

„Volim da se dobro zabavljam. Radim veoma, veoma naporno. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno. Želim da budem odlična žena i odlična majka, ali volim i da se zabavljam. ja sam u nevolji, ali venčanje zaista nije bilo tako grandiozno kao što je prikazano."

Lista gostiju je uključivala Dejvidov i Viktorijin uži krug, što je naravno uključivalo i druge Spajs Girls, Dejvidove fudbalske kolege, kao i prijatelje i porodicu obe zvezde.


„Kada sam upoznala Dejvida, nisam znala šta će biti sa tom vezom“

U svakom slučaju, otkako su zajedno, pomno su praćeni u javnosti, a mediji izveštavaju o svakom njihovom pokretu, posebno otkako su u braku. Vremenom su Dejvid i Viktorija postali stabilan par. Ipak, kaže da je to za nju bilo svojevrsno iznenađenje. „Kada sam upoznala Dejvida, zaista nisam znala šta će se desiti između nas dvoje“, priznala je ona. „Gde god smo otišli, pratila nas je armija navijača i podjednak broj paparaca. Stalno se pričalo o nama.

Stalno pod lupom javnosti, govorilo se da su i dalje zajedno samo da bi izgradili brend ili da bi imali finansijsku korist od svoje popularnosti. Viktorija Bekam je jasno odgovorila na ove glasine. "U braku smo skoro 25 godina. Da zaista nisam volela tog čoveka... 25 godina bi bilo veoma, veoma dugo da budem sa njim."

Komentari (0)
Loading