Sindi Kraford se POTRESNIM REČIMA oprostila od Tatjane: Iznenadna smrt jedne od najvećih SUPERMODELA ostavila je modni svet u tuzi

Vesti 12.01.2023 21:00 0

Sindi Kraford žali za gubitkom velike prijateljice Tatjane Patic, a reči koje joj je posvetila kidaju dušu

Sindi Kraford se POTRESNIM REČIMA oprostila od Tatjane: Iznenadna smrt jedne od najvećih SUPERMODELA ostavila je modni svet u tuzi

Printscreen/Instagram

 

Iznenadna smrt jednog od najvećih supermodela svih vremena Tatjane Patic (57) juče je ostavila svet u neverici. Zajedno sa Naomi Kembel, Sindi Kraford, Lindom Evanđelistom, Kristi Tarlington i Klaudijom Šifer Tatjana je harala modni pistama 90ih godina prošlog veka i pojavila se u nekim od najpoznatijih spotova među kojima je spot za pesmu "Freedom" od Džordža Majkla.

Tatjanine koleginice se opraštaju od nje na društvenim mrežama, a posebno emotivnu poruku posvetila joj je Sindi Kraford.

"Jako je tužno kada sam saznala da nas je napustila prelepa Tatjana Patic. Bile smo samo bebe zajedno u modnoj industriji, i porasle smo zajedno. Bile smo na mnogim snimanjima zajedno, i u bekstejdžu na revijama. Sećaću je se kao nežnu, osećajnu, dobru, neverovatnu, i ko bi ikada mogao da zaboravi te prodorne oči. Njena ljubav prema životinjama i prirodi, je bila zarazna. Šaljem utehu njenoj porodici, posebno sinu koga je obožavala", napisala je Sindi.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading