Preminula Liza Mari Prisli: Život su joj obeležile TRAGEDIJE, godinama je bila u sekti, a samoubistvo sina je potpuno uništilo

Vesti 13.01.2023 09:48 0

Liza Mari Prisli, bluz pevačica i jedino dete Elvisa Prislija, umrla je u četvrtak u 54. godini.

Preminula Liza Mari Prisli: Život su joj obeležile TRAGEDIJE, godinama je bila u sekti, a samoubistvo sina je potpuno uništilo

Profimedia

„Teška srca moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Mari“, rekla je njena majka Prisila Prisli u izjavi, prenosi Asošiejted pres. „Ona je bila najstrastvenija, najsnažnija i najljubaznija žena koju sam ikada poznavala, prenosi "Rollingstone".

Saopštenje je usledilo samo nekoliko sati nakon što je njena majka potvrdila da je ranije u četvrtak prebačena u lokalnu bolnicu. Prisli je doživela srčani zastoj u svom domu u Kalabasasu, potvrdila je za "Rolingstoune" vatrogasna služba okruga LA.

Samo nekoliko dana pre incidenta, Prisli je prisustvovala dodeli Zlatnog globusa zajedno sa svojom majkom Prisilom, gde je Ostin Batler, koji je tumačio Elvisa u biografskom filmu o muzičaru, nagrađen Zlatnim globusom za najbolju mušku ulogu u filmu – drami. „Lisa Mari, Prisila, volim te zauvek“, rekao je Batler tokom govora.


Rođena 1. februara 1968. u Memfisu, Tenesi, devet meseci nakon Elvisovog i Prisilinog venčanja, Liza Mari je odrasla u toj oblasti pre nego što se preselila u Los Anđeles sa svojom majkom nakon razvoda roditelja 1973. godine. Izdala je tri albuma.

Samoubistvo sina je uništilo

Život su joj obeležile velike tragedije, ali ona najveća, samoubistvo sina Bendžamina koji je 2020. godine pronađen mrtav u kupatilu u kojem je takođe bez znakova života pronađen njegov deda Elvis Prisli, je uništila. Mnoge novinske kuće objavile su da si je 27-ogodišnji Bendžamin oduzeo sebi život u julu 2020. upucavši se pištoljem.

Lisa Meri Prisli pored preminuloga sina imala je ćerku Rajli (32) s bivšim suprugom Dennijem Kiohagom, dve bliznakinje, Harper i Finli (12) koje je dobila s Majklom Lokvudom od kojega se takođe rastala.

 

Bila i u sekti

Kroz težak period je prošla i kada je bila deo sajentološke crkve. Njen otac, legendarni Elvis Prisli takođe je bio deo ove zajednice, a jednom prilikom izjavio je da je jedino što te ljude interesuje novac. Kada je pevačica odlučila da i ona napusti tu crkvu pevačica je otvorila dušu u intervjuu za USA Today.

- Polаko sam postajala destruktivan, zapravo samodestruktivna, а nisаm znаla odakle to dolazi. Kada sam shvatila, bila sam očajna. Nisu me dobro savetovali. Oni su uzimаli moju dušu, novаc, moje sve - objasnila je Liza.

 

 
Komentari (0)
Loading